Visszaszámláló


10°C
Szél: 14km/h
Eső
Pára: 100%
Bécs ma
vas
17°C
hét
18°C
ked
17°C

Hírcsoportok

Eurovízió 2013: Magyarország megítélése a zsűris próba után

alexwaweTudósító: Klész Imre
Forrás: különböző források

A második elődöntő országainak zsűrijei ma (szerdán) már látták, sőt értékelték is azokat a dalokat, melyeket a széles közönség csak holnap este láthat. Ráadásul rengeteg ember kíváncsi erre a zsűris döntőre a helyszínen. Valószínűleg teljesen megtelt az aréna (Svédországban vagyunk, Eurovízióval kapcsolatban üres szektorok látványa elképzelhetetlen), és a helyi reakció is nagyban befolyásolhatja a kritikusokat. Lássuk, hogyan vélekedik a szaksajtó Magyarország idei teljesítményéről a “B” próba után!

oikotimes.com
Hang: Jó a hangja Alexnek
Ruházat: Modern és alternatív
Kameramunka: Jófajta
Prezentálás: Egyszerű (+ with standing props – itt azt hiszem a mikrofonállványokra gondol – a szerk.)
Reakció: Nagyon nagyon meleg fogadtatás
Jóslat: Az az érzésem hogy menni fog a döntő

(Nem ide tartozik, de érdemes megemlíteni, hogy az oikotimes.com kritikusa szerint Bulgária lesz az egyetlen balkáni állam a döntőben.)

escxtra.com
Bájos dal, a hangok a helyükön vannak, és nagyon jól fogadta a közönség a dalt mind a sajtóközpontban, mind az arénában.

Fotó:  ilkar.blogspot.com

Fotó: ilkar.blogspot.com

esckaz.com
A közönség végig tapsolja az elsőp versszakot. Ó Alex, legalább próbáld meg elkapni a kamerákat! A közönség úgy tűnik, megunja a második felét. Nagy ováció a végén.

eurovisionary.com
A művészetnek egy csodálatos darabja. Egy szavát sem értem de mégis libabőrös leszek amikor hallgatom. ha nem jut be a döntőbe, akkor nincs igazság.

escflashmalta.com
Az egyik legegyszerűbb produkció az idei mezőnyből. örményország után az az érzése támad az embernek, mintha ByeAlex borzasztó tehetséges lenne. A dal nagy nyugalmat áraszt, az egyetlen ami ennek kiteljesedését meggátolja az az előadóból hiányzik az érzelem vagy a személyesség, de az is lehet hogy direkt csinálja. A csapat élvezi a produkciót. Őszintén úgy gondolom hogy a zsűri rá fog harapni, de a televoterek nem biztos, valahogy hasonló a tavalyi esethez. Nem tudom, mennyire befolyásol a többiek véleménye, én azt mondom hogy továbbjut.

61 comments to Eurovízió 2013: Magyarország megítélése a zsűris próba után

Leave a Reply