Finnország: Krista Siegfrids – Marry Me

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6cCLcjfRKlc[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Finnország szombat este 8 résztvevős döntőt rendezett, ahol a zsűri és a közönségszavazés alapján Krista Siegfrids “Marry Me” című dalát küldik az 58. Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntőjébe. Gratulálunk!

37 Comments
 1. Nagyon kedvelem Kristát, simán leénekelné például Lady Gagat vagy Katy Perryt, de ne ezzel a dallal. Biztos voltam Mikael győzelmében, már ki is találtam, hogy rá fogok szavazni májusban… Nem tudom mit gondoltak a finnek, de hatalmas hiba volt a részükről hagyni a ‘We should be through-t’ kiesni. A másik legjobb pedig az Arion volt, de az ő döntésük… :/

 2. Finnország már úgyis régen küldött viccprodukciót. Azt megértem, hogy nem akartak harmadszorra is lassú dalt, de ezen az amcsi tucatkacaton kívül is lett volna miből választani. ESC-n viszont a döntő tutira meglesz, még úgy is, hogy a háttérvokál nem mehet playbackről.

  1. Ukrajna
  2. Dánia
  3. Norvégia
  4. Izland
  5. Svájc
  6. Litvánia
  7. Albánia
  8. Málta
  9. Finnország
  10. Belgium

 3. Előre is bocsánatot kérek a dal kedvelőitől, de az én fülemnek ez a dal egyszerűen hallgathatatlan. Nem vagyok popzene-ellenes, sőt, a jó zenét, jöjjön az a zenepaletta bármelyik pontjából, szívesen meghallgatom, de ezt a dalt nem sikerült. Hol van ez a tavalyi bájos-melankolikus dalhoz képest? Nem ismerem a többi résztvevőt, de el tudom képzelni, hogy lett volna ennél jobb választás.

 4. Hát nem értem ezt a sok fanyalgást.Szerintem remek dal,szokatlanul pozitív ami a finneket illeti.Van benne látvány is az énekesnő igazi előadó, jó hang, jó látvány.Ezenkívül nagyon nemzetközi a dal egy kicsit amerikai egy kicsit katty perrys.Nagyon is fog működni azt gondolom top 10 is lehet Finnországnak.Szóval nekem nagyon rendben van ez a dal fülbemászó és hatni fog.Európa fog erre szavazni.Tuti döntős

 5. Mi magyarok is fogunk rá szavazni.Ez a dal olyan édes méreg.Azon veszed észre magad hogy dúdolod.Nem fogok meglepődni ha jól fog szerepelni főleg a televotingnál.A stílus amúgy olyan popdal mind az ikrek Írországból csak sokkal jobb vokál.A fiatal generáció zabálni fogja.Amúgy soha nem volt igaza az internetes fórumoknak,nézettség ide vagy oda a pillanat fog számítani.Eddig nekem tuti döntős Dánia,Norvégia,Finnország,Ukrajna.A többi kérdéses.

  • Az ikrek egyik évben sem voltak egy sikertörténet, mert szvsz már a tavaly előtti épphogy top10 sem lehet annak nevezni, legalábbis, ami hype-ot bevágtak miattuk, a tavaly meg egyenesen csúfos bukás. Amúgy az eddigi versenyeredményeket nézve szerintem ez pont nem fog bejönni Európának, de emiatt nem ugrunk egymás nyakának…

 6. Lali nem fogunk egymás nyakának ugrani, de nem értek egyet veled.Az ikrek 2011ben nagyon is bejottek Europanak olyannyira hogy 8-ik helyen vegzett Írország ami hosszú évek után egyik legjobb eredményük volt.Sőt igen sok pontot is kaptak tobb mint 100-at.Ami a tavalyt illeti szintén bejöttek mert a televotingban 10ikek voltak 89 pontal.A helyezésüket a zsűri húzta le.Én is figyelem az utóbbi évek versenyeit sőt 8 éve nézem is és Lali azt tudom mondani majd meglátjuk kinek lesz igaza.Megérzésem szerint Finnország döntős lesz.

Minden vélemény számít!