VisszaszámlálóPowered by: Web Designers

Hírcsoportok

A Dal 2013: A második középdöntő továbbjutói

dal_magdiTudósító: Klész Imre
Forrás: MTVA

Ma este újabb 4 dallal bővült a jövő szombati magyar nemzeti finálé névsora. 9 dalból ismét 2 dalt választott ki a zsűri, és kettőt a közönség. A mai forduló eredményei (zárójelben az elődöntős pontszámokkal)

38 pont Szíveddel láss – Agárdi Szilvi – Pál Dénes (közönség juttatta tovább (48, -10)
42 pont Úgy fáj – Radics Gigi (zsűri juttatta tovább) (47, -5)
36 pont Új generáció – Janicsák Veca (42, -6)
37 pont Kedvesem – ByeAlex (közönség juttatta tovább) (43, -6)
34 pont Nem baj – Mohamed Fatima (37, -3)
43 pont Holnaptól – Vastag Tamás (zsűri juttatta tovább) (43, 0)
37 pont Húz – Baricz Gergő (43, -6)
32 pont Ezt látnod kell – Palcsó Tamás (35, -3)
42 pont Tegnap még más voltál – United (41, +1)

Az eschungary.hu előszavazásán a négy továbbjutóból ismét hármat találtak el olvasóink, Vastag Tamás helyett Janicsák Vecát küldték volna döntőbe a rajongók.

102 comments to A Dal 2013: A második középdöntő továbbjutói

 • SOMTOM

  Személyes választ kaptam egy benfenntestől, hogy a zsűri szombaton az összes dal után fog szavazni úgy, mint az euróvizión, sorrendbe rakva egyenként a dalokat.

 • SOMTOM

  Őszintén szólva az egyik zsűri tagtól kaptam a levelet, miután rákérdeztem nála, de majd szombaton kiderül. Viszont ez azért is jó, mert ők is egymástól függetlenül kell döntsenek, azt gondolom a lehető legobjektívebb döntést így lehet meghozni egyébként.

 • Évi

  Hát Rettenetes hogy Ők Mennek Tovább!!!!!!!!
  Nem baj !!!! A Magyarok így Megint Nem Nyernek!!!
  Hiába volt jó tavaly a Compct D. mégis az utolsó helyeken cammogtunk!!!Égőőőőőőőőőő!!!!!
  Most akkor meg Sehol sem Leszünk !!!!
  Nézzétek meg Kik Lesznek a Külföldi Énekesek És miket adnak Elő…Én már Megnéztem!!!Nagyon jóóóók!!!!
  A Fatma Nagyon jó Lett volna oda… a Zenéjével!!!vagy a Lilla!!!

  Eurovision 2013
  http://www.youtube.com/watch?v=pfUR99tr4i0&list=PLCDTvtF4djPgeCavDOQmk_fU7wkXAmbaE

  Kedvenceim: Görög..Norvég És Szlovénia!!!!!Hallgassátok És Hasonlítgassatok…Mert mi még Sehol Nem vagyunk!!!!!Sajnos!!!!!!!!!!!!!!!! Szégyenletes!!!
  Még a Király Lindát Sem Küldték ki Pedig Ő azért már tud valamit!!!!
  Mik ezek a szövegek a Zsűritől is!!!Istenem!!!Vicc!!!!
  UI: a MTV Vieótár sz…rrrrr akad nem tudom visszanéni Az illetékesek csinálják meg Pleas!!!!!
  http://videotar.mtv.hu/Videok/2013/02/25/00/A_Dal_2013_februar_24__masodik_kozepdonto_.aspx

 • Fricz

  Nevetséges volt a zsűri vasárnap! 42pont a United-nek a kérdésre meg h. kit szeretnének még a döntőben látni … egyik sem mondta a őket :)mindenki azokat említette akit korábban az elődöntőben szerettek de vasárnap már lepontoztak :) micsoda következetes cselekedet :) Gondolom a későbbi támadások miatt, vagy pedig ők is kíváncsiak voltak arra, hogy a favoritnak számító és általuk is kedvelt előadók milyen támogatottsággal rendelkeznek …

 • Nita

  Én annyira el tudom képzelni Szilvit és Dénest a döntőben! De már az elejétől kezdve…tényleg dalok meg előadók versenye és talán csúnya ha azt mondom, hogy az ő helyzetük egy előny de tényleg az… kb mint tavaly az orosz nénik, hogy olyan kis cukik meg van benne valami ami végre nem csak egy tökéletes hang vagy egy fülbemászó dal hanem az emberi empátiáját is megmozgatja. Amúgy Gigi tök jó meg minden de nekem ez a dal nem jön be… és am tök gáz valóban, hogy a dalok nagy része sálllálllá meg ohoohoo meg o-o-o-o. Kicsit tényleg csalódás mert egyik dal sem olyan amihez olyan nagy reményeket lehetne főzni.

 • lilla13

  Az empátiáról jut eszembe, én Szilvia helyében nem szeretném – szerintem ő sem -, ha az alig látás miatt helyzetelőnyként könyvelnék el a messze nem tökéletes előadást. Vagyunk egy páran, akiknek a produkció nem fog jobban tetszeni csak azért, mert az egyik előadó látása nem jó. Pár éve volt már vak versenyző, a grúz énekesnő, az ország nem végzett az élbolyban emiatt.
  Gondolom, a többi versenyzőnek sem kényelmes, ha mellékszereplőnek érzi magát – ha már az empátia szóba került.
  Többször olvastam, hogy a párnak van ideje fejlődni májusig (bár maga a dal és a szövege nem lesz jobb). Cserpes Laurának is ugyanannyi ideje van pontosabban előadni a dalt, mellesleg Vastag Tamás hangja elég megbízható és hoz egy színvonalat élőben, Giginek, Kállay S. Andrásnak és Keresztes Ildikónak pedig kész produkciója van. ByeAlex pedig nem görcsöl, felmegy a színpadra ahogy van, elénekli a kis dalát, aztán vagy tetszik az embereknek vagy nem.
  Ha úgy nézem a dalokat, hogy az emberek egyszer fogják látni kint (sztori és körítés nélkül) és szavazzák döntőbe a produkciókat, akkor talán a My Baby-re voksolnék, bár személy szerint Ildikó hangja és dala nekem jobban tetszik. Sajnálom, hogy nem volt a harminc magyar dalban egyetlen olyan sem, amiben kicsit jobban benne van az országunk, a zenénk. Ezért sajnálom, hogy Szabó Ádám dala nem került be a középdöntőbe és nem finomítottak rajta.

Leave a Reply