Junior 2016

Napi Junior Eurovízió 2016: Szerbia

A 13 éves Dunja Jeličić képviseli Szerbiát a 2016-os Junior Eurovíziós Dalfesztiválon az U La La La című dallal. Dunja már gyerekkorában szeretett énekelni és táncolt bármilyen ritmusú zenére. Hatévesen bekerült a Čarolija gyermekkórusba és sok koncerten lépett fel szólistaként. Szerepelt a Prvi srpski talenat című tehetségkutatóban is. 2014-ben a Pinkove zvezdice című tehetségkutató elődöntőjéig jutott. A műsor folyamán elnyerte a nézők szimpátiáját különleges hangjával és őszinteségével. Most éppen hetedik osztályos, az iskolában zongorázni tanul. Legutóbb a Zlatna Sirena című versenyen több első díjat nyert különböző kategóriákban. Dunja sokfajta zenét szeret, többek között a pop, rock, vagy az r’n’b is a kedvencei közé sorolható. Kedvenc előadója Beyoncé és Ariana Grande.

Dunja szeret úszni is, viszont viszont a zenei és színészi képességei miatt bátran nézhet karrier elé a jövőben. Jelenleg egy olyan musicalben fog szerepelni, ami Nikola Tesla életét dolgozza fel. Az egyik címszerepet bízták rá.

“A ritmus ami megjelenik a fejemben és a fülemben,
azt érezteti velem, hogy otthon vagyok és tudom, nem vagyok egyedül.
Ahogy toppannak a lábaink, azzal egy kozmikus világ nyílik.
Az ég a mi célunk és a föl a mi otthonunk.
Nem kellene ennek növekednie ahogy összekeverjük a színeket?
Énekeljünk együtt, U La La La La együtt a föld körül,
A fekete és fehér pont egyforma, aki különbséget lát, máris vesztett.”

Forrás: junioreurovision.tv


Comments

friss hírek

14 éve kutatjuk az Eurovízió titkát!

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2020

To Top
%d blogger ezt szereti: