ESC Hungary

MEKE

A MEKE Egyesület tagfelvételt hirdet!

Biztosan tudják közületek páran, hogy idén ünnepli fennállásának 15. évfordulóját az ESC Hungary.

Már régebb óta voltak olyan igények, hogy csináljuk profin azt, amit elkezdtünk az önkéntesekkel 2005 őszén. Hosszas unszolás, egyeztetés és bírósági viták után 2019.12.16-án jogerős végzés alapján létrejött a Magyar Eurovíziós Klub Egyesület (MEKE), mellyel az a szándékunk, hogy az eschungary.hu finanszírozását és a jövőbeli találkozókat biztos anyagi alapokra helyezzük. Az év elején már elkezdtük gyűjteni a tagokat, a tervek szerint ebben az évben négy taggyűlést tartottunk volna, amelyek során a tagfelvétel napirendre került volna, azonban a vészhelyzet miatt sajnos módosítanunk kell a terveinken.

Leghamarabb valamikor tavasszal terveztünk összehozni egy találkozót, amin az egyesület alapító tagjai dönthetnek az addig beérkező tagfelvételek véglegesítéséről. A jelenlegi vészhelyzetre kiadott, a civil szervezetekre is vonatkozó kormányrendelet értelmében a személyes taggyűlések helyett elnökségi ülések is tarthatók, illetve az elnökség is dönthet új tagok felvételéről. Emiatt úgy döntöttünk, hogy az egyesület bővítésének érdekében élünk ezzel a lehetőséggel és egy elnökségi ülés keretében felvennénk azokat az új tagokat, akik a megadott határidőig beadják tagfelvételi kérelmüket. Az elnökség semmilyen más érdemi döntésben nem kíván dönteni a taggyűlés helyett, egyedül a bővülés minél gördülékenyebb lebonyolításán dolgozunk.

Ezek alapján 2020 májusában, utána pedig folyamatosan tagfelvételt szeretnénk kezdeményezni, amely lehetőségnek hála azok a rajongók is beléphetnek az egyesületbe, akik bármilyen okból kifolyólag nem tudtak részt venni  a novemberi alakuló ülésünkön.

Kérjük, hogy az új tagok az egyesületbe való belépési szándékukat az alapszabály elolvasása után az alábbi linken található kérdőiv ill. nyilatkozat kitöltésével jelezzék:

MEKE Tagfelvétel << kattints ide!

Az egyesület alapszabálya is a megadott linkről elérhető. A tagok legfontosabb kötelezettségei: évi 2.000 Ft tagsági díj időarányos befizetése az egyesület bankszámlájára, továbbá személyes részvétel az évi négy közgyűlés közül legalább egy alkalommal. A további szabályozásokat az alapszabály tartalmazza.

A belépési szándékok leadásának nincs határideje, viszont úgy kell kalkulálni, hogy a felvételre várni kell a soron következő közgyűlésig.

A beérkező belépési szándékokat az egyesület elnöksége összesíti, majd az alapszabálynak megfelelően az egyesület tagjai közt írásban szavazásra bocsátja – a vészhelyzetre és a hatályos kormányrendeletre való tekintettel írásban, az egyesületnél nyilvántartott email címekre megküldve.

További részletekkel később jelentkezünk, the tagfelvétel is starting NOW! 🙂

(MEKE közlemény)

About Author

A MEKE Egyesület tagfelvételt hirdet!
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top