ESC Hungary

Rólunk

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei, magyarországi rajongók fóruma.

Főszerkesztő: Klész Imre
Média kapcsolatok: Fodor Bernadett
Vezető szerkesztő: Ötvös Zoltán
Közösségi média: Szűcs Viktor
Koordinátor: Kerékgyártó Péter
Közreműködők: Balogh Zoltán, Bogárdi Barbara, Fodor Bence, Mádi Sándor, Nichta Mónika, Őszi Bálint
Az ESC Hungary aktívan részt vesz a nemzetközi rajongói honlapok közti hírcserében: az ESC Hungary az INFE Network tagja. Írjon e-mailt! Write an e-mail! [email protected]
Várjuk a leveleket hírekkel, sajtóközleményekkel, hírbeküldéssel, véleményezéssel, a honlapon található esetleges hibák javításával kapcsolatban!

Szakdolgozatok

Szentgyörgyvölgyi Éva szakdolgozatában külső konzulensként, Sebők Judit szakdolgozatában tanácsadóként vettünk részt.

Szentgyörgyvölgyi Éva: Az Eurovíziós Dalfesztivál, mint megarendezvény – Lebonyolítása és szerepe a nemzetközi kapcsolatokban (2009)

Sebők Judit: HungaroVízió – Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar vonatkozásainak vizsgálata (2013)

Támogatás

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket PayPalon keresztül!

Bővebben itt!

Az ESC Hungary önkéntesei és rajongói közössége létrehozta a Magyar Eurovíziós Klub Egyesületet, ami a későbbiekben biztosítani fogja a hírportál biztos anyagi működését, és alapját képezi a közösség fejlődésének, a tudósításaink fejlesztésének.

Magyar Eurovíziós Klub Egyesület
4032 Debrecen, Lehel utca 20. VII//54.
Adószám: 19225342-1-09
Elnök: Klész Imre
E-mail cím: [email protected]
Telefonszám: +36303629118
Bankszámla szám: Budapest Bank HU20 10103434-44105600-01005004
Létesítő okirat kelte: 2019.11.16

Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.
Székhelye: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
Telefon: +3617002323
Email: [email protected]

Hozzászólásokkal kapcsolatos alapelvek

Kedves kommentelők! Szeretnénk felhívni a figyelmeteket a hozzászólások néhány alapvető szabályára, mivel moderáljuk a beszélgetéseket. Tudom, sokszor kemény viták szoktak zajlani a verseny dalairól, de amíg nem fordul a vita személyeskedés, gyűlöletkeltés vagy rasszizmus irányába, addig nincs semmi baj. Nagyon sok ellenszolgáltatás nélküli munka van az eschungary.hu-ban, így szeretnénk védeni a többi önkéntessel együtt azokat, akik értelmes párbeszédet szeretnének folytatni a többi rajongóval, vagy a verseny után érdeklődő olvasónkkal. Rengeteg moderáció nélküli fórum létezik a neten, aki feltétlenül ki akarja adni magából a dühét, az biztos fog találni egy arra alkalmas fórumot. Tartsuk tiszteletben mások gondolatait. Köszi!

Partneroldalak

eurovision.tv

infenetwork.net

escbubble.com

escradio.com

Katt

fekete

Állásfoglalás a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság on-line sajtótermékek nyilvántartásával kapcsolatban
Forrás: http://nmhh.hu/?id=hir&cid=13479 (2011.06.03)
“Az általános felfogás szerint a sajtóterméket – a törvényben szereplő fenti definíció egyes elemein túl – elsősorban az objektív, formális kritériumok alapján lehet meghatározni. Legfontosabb ezek közül a rendszeres, azonos címen történő megjelenés. A fogalmak egyes kritériumainak vizsgálatát követően egyértelműen megállapítható, hogy a magáncélú vagy céges honlapok, szöveges és videós blogok nem tartoznak a törvény hatálya alá, azaz nem szükséges nyilvántartásba venni őket.
Értelmezésünk szerint az eschungary.hu magáncélú, szöveges és videós blognak tekinthető, bevétel nem származik belőle. Mindenki, így a barátaink is hobbiból, önkéntes alapon küldenek be cikkeket, nem áll mögöttünk egyesület, kiadó vagy más gazdasági társaság. Így kijelenthető, hogy nem szükséges az eschungary.hu honlap nyilvántartásba vételezése.

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

To Top
%d bloggers like this: