ESC Hungary

Fórum

Már megszámolni is sok, hányszor indul újra a fórumunk. Ismét eljött az idő, hogy újult alapokon mehessenek a beszélgetések.

Fórumtémák

Kávézda

Voksaréna

Legutóbbi hozzászólások

Fórumok gyűjtőoldala

Lezárt fórumok

Kávézó 3

Szavazás a mindenem

 

Segítség a Disqus kommentelési rendszerhez

Sziasztok! Sok rossz visszajelzést kaptam a fórum használatának nehézségeivel kapcsolatban. A fejlesztő javaslatára kipróbáljuk a Disqus kommentelési rendszert. Ha beválik és tetszik mindenkinek, akkor ez marad a végleges (bevált, maradni fog).

Alapvetően, a korábbiakhoz (2016.01.05 előttiekhez) képest nem is kell bejelentkezni az ESC Hungary-t működtető WordPress rendszerbe, hiszen a kommentelés a lényeg, nem a weboldal admin felületének nézegetése. Ez egy másfajta szemlélet az eddigi kommentelési metódushoz. P Aki például kommentel a 444.hu-n, azoknak már ismerős lehet ez a rendszer, de az eurovision.tv is ezt a rendszert használja. Akik ezeken az oldalakon kommenteltek korábban, ide már nem kell külön regisztráció, mert közös az adatbázis.

Röviden:

  • nem kell bejelentkezni a weboldalra, mint korábban, hanem
  • a kommentelés résznél jelentkezz be a Disqus, Facebook, Twitter vagy Google segítségével
  • és kész is!

original

Hosszabban:

Ha megvan a kommentek beírásához szükséges mező, akkor kattintsatok bele a „Csatlakozz a beszélgetéshez…” szövegbe, és akkor felugrik a g+ a twitter a facebook és a disqus ikonja (ahogy a fenti illusztráción is látszódik). Bármelyikre rákattintva sikeres lesz a regisztráció/bejelentkezés a kommenteléshez, csak a felugró ablakban kell kitölteni a felhasználói név és jelszó mezőt. Sajnos újra kell regisztrálni, a régi eschungary-s regisztrációk itt nem élnek. Ha valaki nem használja vagy nem szeretné használni a google plus, twitter vagy facebook adatait, akkor egyszerűen írja be azt a felhasználói nevét a g+ melletti sávon a Név mezőben, amit itt is használt, vagy a továbbiakban használni akar. Felbukkan a név megadása alatt két újabb mező, ahol egy email címet és egy jelszót is meg kell adni, és kész is a regisztráció. Ez a regisztráció a Disqus rendszerhez történt meg. A későbbiekben elegendő a kék D logóra bökni és kész is a regisztráció. De ha valaki más rendszer segítségével lépett be, akkor ugyanerre az ikonra kell kattintani.

Innentől kezdve be lehet lépni a Disqus admin felületébe is a saját nevedre kattintva, ahol egyedi profilképet lehet beállítani, megnézheted a hozzászólásaidat és az arra érkezett válaszokat, pontértékeléseket, email értesítéseket is lehet beállítani, így akár emailben is lehet válaszolni az adott hozzászólásra, ami kommentként fog megjelenni a beszélgetések között. A Disqus admin felületén minden hozzászólás megjelenik, amit a rendszeren keresztül küldtél függetlenül attól, hogy az eschungary.hu-n vagy akár az eurovision.tv-n szóltál hozzá a témákhoz.

A Disqus-szal nem maradsz le semmiről: egy épp nagyon pörgő témánál mindig jelez a rendszer, ha érkezett új hozzászólás vagy válasz, nem kell folyamatosan frissítgetni az oldalt.

Hozzászólásokkal kapcsolatos alapelvek

Kedves kommentelők! Szeretném felhívni a figyelmeteket a hozzászólások néhány alapvető szabályára, mivel moderáljuk a beszélgetéseket. Tudom, sokszor kemény viták szoktak zajlani a verseny dalairól, de amíg nem fordul a vita személyeskedés, gyűlöletkeltés vagy rasszizmusirányába, addig nincs semmi baj. Nagyon sok ellenszolgáltatás nélküli munka van az eschungary.hu-ban, így szeretnénk védeni a többi önkéntessel együtt azokat, akik értelmes párbeszédet szeretnének folytatni a többi rajongóval, vagy a verseny után érdeklődő olvasónkkal. Rengeteg moderáció nélküli fórum létezik a neten, aki feltétlenül ki akarja adni magából a dühét, az biztos fog találni egy arra alkalmas fórumot. Tartsuk tiszteletben mások gondolatait. Köszi!

 

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top