ESC Hungary

Blog

Blog: Nehézségek az ESC Hungary körül

Új kiadás 2020.01.31
Sziasztok! MInt tudjátok, az eschungary.hu tárhelye pénzbe kerül. Idén sajnos elvesztettük a fő támogatónkat, ezért még fontosabb lesz a közösség támogatása. Ezért idén is a PayPal adománygyűjtő rendszeren keresztül várjuk mindenki felajánlását. Lehet egy összegben is, de akár havonta is jöhet kisebb összeg, ki mit tud megengedni magának. Nagyon szépen köszönjük a segítséget!


Eredeti kiadás: 2019.01.04. 23:42

Sziasztok! Nincs nagy baj, de van néhány dolog, amit meg szeretnék osztani veletek.

Először is ki kellett helyezni egy Paypal-os támogató gombot, mert az elmúlt években észre sem vettem, hogy a szerver zökkenőmentes elérése (főleg csúcsidőben) érdekében egy havi fizetés árát kell elkölteni. És ez csak a szerver fenntartási költsége. Ráadásul az eddigi főtámogatónk eddig ennek a költségnek a negyedével szállt bele a buliba, de négyszeres árat nincs képem kérni. Ezért kérem a közösséget, hogy akinek van kedve áldozni a munkánkra, az küldjön egy kis támogatást nekünk, és olyan összeget válasszon, ami 500-zal osztható. Mindenféle útiköltség továbbra is a hobbi és a lelkesedés részét képezi, mint ahogy a tárhely bérlés is, de többen írtak már nekem korábban is, hogy szívesen segítenek az üzemben tartásban. A főoldalon található gomb alá százalékosan kiírom időről-időre, hogy hogyan alakul. Ha sikerül megállapodni az eddigi főtámogatónkkal, akkor tuti fel fog ugrani a számláló 25%-ra vagy 50%-ra. ha elértük a célt, akkor hátradőlhetünk, és élvezhetjük a bájtok duruzsolását a laptopokon és okostelefonokon, tableteken.

A másik nehézség a két hét múlva közelgő A Dal. Nem elég hogy még mindig nem ismerjük a dalokat teljes hosszában (emiatt még a szavazásunkat sem tudjuk elindítani), hanem még mindig nem lehet tudni, hogy legalább A Dal főpróbáira el tudunk-e jutni a törzsgárdával és esetleg néhány fórumozóval. Tavaly először zártkörű volt a főpróba, a döntőre pedig kb annyi volt az esély, mintha a ruletten megtettük volna az 1-est. Lehetőség lett volna megnézni egy sajtóváróban az eseményt, de tévét otthon is tudunk nézni, nemhogy a tévében 😀 Szóval nagyon drukkolok hogy ez idén összejöjjön, és személyes élményekkel tudjuk árnyalni az esélylatolgatásokat.

A tel-avivi utunk nagyjából egyenesbe van állítva: mindenkinek van most már érvényes útlevele, az akkreditáció még várat magára, a szállás és a repülőjegy le van foglalva, és érkezőben van egy kicsivel profibb videós készlet, hogy jobb minőségű facebook live-okat tudjunk készíteni Nektek.

A Facebookos napi történelemóra A Dal kezdetéig fog tartani, ezeket Instagramon is megtaláljátok. Vasárnap lesz megint Eurokvízió, sok sikert a kitöltéshez! Az InfeVision video contest egy komoly szervezési hiba miatt csúszik, de ígéretet kaptunk arra, hogy ebben a hónapban megtudjuk a végeredményt, és azt, hogy az ESC Hungary nevezettje, Rúzsa Magdi hogyan szerepelt a szavazáson.

Ha kérdésetek van, tegyétek fel kommentben, körülbelül ennyi fontosat akartam leírni nektek.

Frissítés 2019.01.23 21:00

Sikerült kevesebb mint 20 nap alatt megállapodni nagy nehezen a főtámogatónkkal, sikeresen össze tudtuk hozni a kampányt sok nagyon kedves olvasónkkal, így a honlap elérésével kapcsolatban nem merülhet fel újabb probléma. Nagyon-nagyon köszönjük hogy hozzájárultatok az ESC Hungary költségeihez! Mint tudjátok, ezen a honlapon önkéntesek dolgoznak, alapvető filozófiánk hogy csak szabadidőben és lelkesedésből álljon neki mindenki a munkának, illetve ha már egyébként is bújják sokan a külföldi Eurovízió forrásokat, akkor miért ne lehetne megírni ezt angolul is? Szóval ott tartunk, hogy a szerver rendben van. Tel-Aviv is le van zsírozva, minden adott hogy hasonló, vagy egy kicsit jobb színvonalon közvetíthessünk a helyszínről. Köszönjük hogy vagytok, hogy olvastok minket, és köszönjük, hogy továbbra is független portálként informálhatunk titeket az Eurovízió szirupos-strasszos világáról!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top