ESC Hungary

Blog

Blog: Nehézségek az ESC Hungary körül

Új kiadás 2020.01.31
Sziasztok! MInt tudjátok, az eschungary.hu tárhelye pénzbe kerül. Idén sajnos elvesztettük a fő támogatónkat, ezért még fontosabb lesz a közösség támogatása. Ezért idén is a PayPal adománygyűjtő rendszeren keresztül várjuk mindenki felajánlását. Lehet egy összegben is, de akár havonta is jöhet kisebb összeg, ki mit tud megengedni magának. Nagyon szépen köszönjük a segítséget!


Eredeti kiadás: 2019.01.04. 23:42

Sziasztok! Nincs nagy baj, de van néhány dolog, amit meg szeretnék osztani veletek.

Először is ki kellett helyezni egy Paypal-os támogató gombot, mert az elmúlt években észre sem vettem, hogy a szerver zökkenőmentes elérése (főleg csúcsidőben) érdekében egy havi fizetés árát kell elkölteni. És ez csak a szerver fenntartási költsége. Ráadásul az eddigi főtámogatónk eddig ennek a költségnek a negyedével szállt bele a buliba, de négyszeres árat nincs képem kérni. Ezért kérem a közösséget, hogy akinek van kedve áldozni a munkánkra, az küldjön egy kis támogatást nekünk, és olyan összeget válasszon, ami 500-zal osztható. Mindenféle útiköltség továbbra is a hobbi és a lelkesedés részét képezi, mint ahogy a tárhely bérlés is, de többen írtak már nekem korábban is, hogy szívesen segítenek az üzemben tartásban. A főoldalon található gomb alá százalékosan kiírom időről-időre, hogy hogyan alakul. Ha sikerül megállapodni az eddigi főtámogatónkkal, akkor tuti fel fog ugrani a számláló 25%-ra vagy 50%-ra. ha elértük a célt, akkor hátradőlhetünk, és élvezhetjük a bájtok duruzsolását a laptopokon és okostelefonokon, tableteken.

A másik nehézség a két hét múlva közelgő A Dal. Nem elég hogy még mindig nem ismerjük a dalokat teljes hosszában (emiatt még a szavazásunkat sem tudjuk elindítani), hanem még mindig nem lehet tudni, hogy legalább A Dal főpróbáira el tudunk-e jutni a törzsgárdával és esetleg néhány fórumozóval. Tavaly először zártkörű volt a főpróba, a döntőre pedig kb annyi volt az esély, mintha a ruletten megtettük volna az 1-est. Lehetőség lett volna megnézni egy sajtóváróban az eseményt, de tévét otthon is tudunk nézni, nemhogy a tévében 😀 Szóval nagyon drukkolok hogy ez idén összejöjjön, és személyes élményekkel tudjuk árnyalni az esélylatolgatásokat.

A tel-avivi utunk nagyjából egyenesbe van állítva: mindenkinek van most már érvényes útlevele, az akkreditáció még várat magára, a szállás és a repülőjegy le van foglalva, és érkezőben van egy kicsivel profibb videós készlet, hogy jobb minőségű facebook live-okat tudjunk készíteni Nektek.

A Facebookos napi történelemóra A Dal kezdetéig fog tartani, ezeket Instagramon is megtaláljátok. Vasárnap lesz megint Eurokvízió, sok sikert a kitöltéshez! Az InfeVision video contest egy komoly szervezési hiba miatt csúszik, de ígéretet kaptunk arra, hogy ebben a hónapban megtudjuk a végeredményt, és azt, hogy az ESC Hungary nevezettje, Rúzsa Magdi hogyan szerepelt a szavazáson.

Ha kérdésetek van, tegyétek fel kommentben, körülbelül ennyi fontosat akartam leírni nektek.

Frissítés 2019.01.23 21:00

Sikerült kevesebb mint 20 nap alatt megállapodni nagy nehezen a főtámogatónkkal, sikeresen össze tudtuk hozni a kampányt sok nagyon kedves olvasónkkal, így a honlap elérésével kapcsolatban nem merülhet fel újabb probléma. Nagyon-nagyon köszönjük hogy hozzájárultatok az ESC Hungary költségeihez! Mint tudjátok, ezen a honlapon önkéntesek dolgoznak, alapvető filozófiánk hogy csak szabadidőben és lelkesedésből álljon neki mindenki a munkának, illetve ha már egyébként is bújják sokan a külföldi Eurovízió forrásokat, akkor miért ne lehetne megírni ezt angolul is? Szóval ott tartunk, hogy a szerver rendben van. Tel-Aviv is le van zsírozva, minden adott hogy hasonló, vagy egy kicsit jobb színvonalon közvetíthessünk a helyszínről. Köszönjük hogy vagytok, hogy olvastok minket, és köszönjük, hogy továbbra is független portálként informálhatunk titeket az Eurovízió szirupos-strasszos világáról!

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top