ESC Hungary

Rajongunk

15 éves jubileumi ESC Hungary rajongói találkozó

Az idei, egyáltalán nem szokványos eurovíziós évünket próbáljuk végre lezárni (és elfelejteni az Eurovízió nélküli rémálmot) egy rajongói találkozó keretében. Az ESC Hungary 2005 szeptember végén jelentette meg az első cikkét, így az idei rajongói találkozón – szinte hihetetlen leírni is – 15 éves jubileumot fogunk ünnepelni!

Az időpont és a helyszín:
2020.09.05 szombat 11:00 óra, Budapesten az Oktogonnál
,
a bank melletti metrómegálló lejáratánál. Ha megérkezett mindenki, akkor a szokásos felvonulás következik az egyik kávézó teraszára.

Idén is játékokkal fogjuk feldobni az eseményt, és lesz szavazás is. MEKE közgyűlést is fogunk tartani tagfelvétellel, jövőbeli tervekkel. Remélhetőleg a koronavírus enyhülése után több összejövetelt tudunk tartani, de tudjuk, hogy senki sem így tervezte ezt az évet.

A rajongói találkozó elmaradhatatlan kelléke a szavazás. Idén végülis voltak dalok, viszont egy-kettő kivétellel nem épült be annyira a köztudatba, hogy a helyszínen találjuk ki hozzájuk a pontokat. Ezért kérünk mindenkit, hogy már kész top 10 listával érkezzen a helyszínre. Ehhez adunk egy szavazólapot és egy linket az idei évre szánt versenydalokkal.

https://www.youtube.com/watch?v=J5SOdhXjYko&list=PLmWYEDTNOGUL69D2wj9m2onBKV2s3uT5Y

A rajongói találkozóra minden érdeklődőt, MEKE tagot és tagjelöltet szeretettel várunk!

15 éves jubileumi ESC Hungary rajongói találkozó
Comments
2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2021

To Top
%d bloggers like this: