ESC Hungary

Junior 2017

16 ország új közönségszavazással versenyez a grúziai Junior Eurovízión

A 15. Junior Eurovíziós Dalfesztivált 2017. november 26-án rendezik Grúzia fővárosában, Tbilisziben, Közép-európai idő szerint 16:00-tól. A 9-14 éves versenyzők a 4000 férőhelyes Olimpiai Palotában fognak megmérkőzni egymással. Az idei verseny legnagyobb érdekessége egy új online szavazási rendszer bevezetése lesz.

A szavazás két részből fog állni. Lehetőség lesz már az élő adás előtt is szavazni, melyet november 24-én pénteken fognak elindítani, és november 26-án vasárnap 15:59-kor fognak lezárni, de ennek feltétele van. Akik részt kívánnak venni az előszavazáson, azoknak először meg kell nézni egy összefoglaló videót az összes versenyző daláról. Ezután tudnak belépni a Junior Eurovízió hivatalos oldalának online felületére, ahol el lehet küldeni a szavazatot. Itt már egyébként lehetőség lesz minden ország fellépőjének főpróbájába is belenézni, egy perces hosszúságban. Az előszavazáson összegyűlt szavazatokat összegyűjtik, és félre rakják az élő adás befejező részéig.

Az online szavazás újraindul az élő adásban. Az utolsó fellépő produkciója után 15 perc fog rendelkezésre állni a szavazáshoz. A szavazás lezárásakor összesítik az ekkor összegyűlt szavazatokat, 50-50%-ban összesítik az előszavazás eredményével, és ez fogja adni a közönségszavazás végeredményét. A szavazás pontosabb részleteit a jövő héten fogják ismertetni.

10 év kihagyás után Portugália ismét részt vesz a junior versenyen. A résztvevő országok listája:

Albánia (RTSH)
Ausztrália (ABC)
Ciprus (CyBC)
Fehéroroszország (BTRC)
Grúzia (GPB)
Hollandia (AVROTROS)
Írország (TG4)
Lengyelország (TVP)
Macedónia (MKRTV)
Málta (PBS)
Olaszország (RAI)
Oroszország (RTR)
Örményország (AMPTV)
Portugália (RTP)
Szerbia (RTS)
Ukrajna (UA:PBC)

(junioreurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top