ESC Hungary

Eurovízió 2018

2017. november 30-án 11 órától indul a jegyértékesítés

A 2018-as Eurovíziós Dalfesztiválra ma délelőttől indul a jegyértékesítés. A jegyeket a BlueTicket.pt mint hivatalos jegyértékesítőn keresztül lehet megvásárolni, a 2018-as Eurovízió döntőjére.

https://www.blueticket.pt/

A jegyeket a hagyományokhoz hűen több hullámban kezdik értékesíteni. Az első hullámban a jegyárak €120 – €200 között fognak mozogni, vagyis körülbelül 37500 és 62500 forint között. Összesen négy hullámban fogják értékesíteni a jegyeket. Ha elfogy az első hullámra szánt készlet a nagy döntőre, akkor várni kell december 20-ig, akkor indul el a jegyértékesítés második hulláma, és akkor is csak a nagy döntőre fognak jegyeket értékesíteni.

A nagy döntő más árkategóriájú jegyeit, amiben ülőhelyek is beletartoznak, későbbi időpontban kezdik el árulni. Az elődöntőkre szóló jegyeket januárban, az országok elődöntőkbe sorsolása utám fogják elkezdeni egy újabb jegyértékesítési hullámban.

Mindenkinek felhívjuk a figyelmét, hogy csak az Eurovízió hivatalos jegyértékesítési partnerén keresztül vásároljanak jegyeket.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top