ESC Hungary

Rajongunk

Olivia Newton-John elhalasztja a turnéját komoly betegség miatt

Az 1974-es Eurovízió brit képviselője, Olivia Newton-John bejelentette, hogy el kell halasztani a közelgő turnéját, mert mellrákot diagnosztizáltak nála az orvosai.

Korábban a turné felét mondta le hátfájás miatt, de utóbb kiderült, hogy a rák okozta a korábbi egészségügyi problémáit is. A Grease és az Eurovízió ikonja a következő nyilatkozatot posztolta ki a Facebookján:

„Az orvosokkal és természetgyógyászokkal megtörtént az egyeztetés, ezért úgy döntöttem, hogy a felveszem a kezeléseket, az orvosi csapatom már készen áll a melbourne-i Olivia Newton-John Wellness és Rákkutató központban.

Newton-John-nál már 1992-ben is diagnosztizáltak mellrákot, ekkor döntötte el, hogy nem fog időt és pénzt spórolni azon, hogy rákkutatási karitatív célokra fordítsa ezeket az erőforrásokat.

(esctoday.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top