ESC Hungary

Junior 2017

A 2017-es Junior Eurovízió ára

Tegnap sajtótájékoztatót tartott a 2017-es Junior Eurovíziós Dalfesztivál házigazda közmédiája a grúz GPB. A sajtótájékoztatón jelen volt a főgyártásvezető, a producer, a rendező és a show műsorvezetők. Az egyik feldobott téma a verseny költségvetése volt.

A közműsor szolgáltató bejelentette, hogy a verseny összköltsége több mint 7 millió lari, azaz több mint 684 millió forint.

Már elkezdték feldíszíteni a grúz fővárost, Tbiliszit sok színes zászlóval, és léggömb formájú hirdetőoszlopokkal. Lassan minden össze fog állni november 26-ra, amikor Közép-európai idő szerint 16:00-kor elkezdődik a 2017-es Junior Eurovíziós Dalfesztivál döntője az Olimpiai Palotában. A döntőt megelőzi a próbák sorozata november 21-én, illetve előtte egy nappal lesz a nyitóceremónia a vörös szőnyeges vonulással. A nyitóceremónián fogják kisorsolni, hogy melyik dal kezdi és melyik dal fogja zárni a produkciókat, illetve ki fogják sorsolni, hogy a többi résztvevő a show első vagy második felében fog-e fellépni. A nyitóceremóniát és a nagy döntőt is a YouTube fogja élőben közvetíteni.

A nyitóceremónia 2017.11.20-án 15:00-kor fog kezdődni!

(escxtra.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top