ESC Hungary

Junior 2017

A 2017-es Junior Eurovízió ára

Tegnap sajtótájékoztatót tartott a 2017-es Junior Eurovíziós Dalfesztivál házigazda közmédiája a grúz GPB. A sajtótájékoztatón jelen volt a főgyártásvezető, a producer, a rendező és a show műsorvezetők. Az egyik feldobott téma a verseny költségvetése volt.

A közműsor szolgáltató bejelentette, hogy a verseny összköltsége több mint 7 millió lari, azaz több mint 684 millió forint.

Már elkezdték feldíszíteni a grúz fővárost, Tbiliszit sok színes zászlóval, és léggömb formájú hirdetőoszlopokkal. Lassan minden össze fog állni november 26-ra, amikor Közép-európai idő szerint 16:00-kor elkezdődik a 2017-es Junior Eurovíziós Dalfesztivál döntője az Olimpiai Palotában. A döntőt megelőzi a próbák sorozata november 21-én, illetve előtte egy nappal lesz a nyitóceremónia a vörös szőnyeges vonulással. A nyitóceremónián fogják kisorsolni, hogy melyik dal kezdi és melyik dal fogja zárni a produkciókat, illetve ki fogják sorsolni, hogy a többi résztvevő a show első vagy második felében fog-e fellépni. A nyitóceremóniát és a nagy döntőt is a YouTube fogja élőben közvetíteni.

A nyitóceremónia 2017.11.20-án 15:00-kor fog kezdődni!

(escxtra.com)

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top
%d bloggers like this: