ESC Hungary

A Dal 2017

A Dal 2017 másnapja: Joci, Gigi és a zsűriből Zséda és Miklós is kapott kérdéseket

A Dal 2017 döntője után sikerült beszélni a boldog győztessel, Pápai Jocival, és Radics Gigivel, akinek szintén sikerült bejutnia a legjobb 4-be. Domszky Laci pedig feltett néhány rajongói kérdést A Dal 2017 két zsűritagjának, Zsédának, és Both Miklósnak. Lássuk, mi sült ki ezekből.

Joci azt sem tudta, hogy van neki közönsége. A közösségi oldalakban nem profi, nagyon meglepte, hogy ilyen sokan támogatják. Megtudhatjuk azt is, hogy lesz-e Origo angolul.

Radics Gigi nagyon sok sikert és lelki erőt kíván Jocinak. A videóból megtudhatjuk azt is, hogy tegnap összetört-e egy álom.

Sikerült elkapni két zsűritagot is! Laci megkérdezte Zsédát, hogy mi alapján osztotta ki a pontokat. Nagy kérdés, hogy számít-e az, hogy a néző mit akar. A választ megtudhatjuk a videóból.

És végül Both Miklóst szembesítik azzal az éles kommenttel, hogy „Az énekesektől csak a zsűri unalmasabb”.

Forrás: life.hu

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top