ESC Hungary

Rajongunk

A Dal-os kétharmad a Sztárban Sztár 2017-ben

A TV2 legnépszerűbb showműsora, a Sztárban sztár idén két Eurovízió résztvevővel és további 6, korábbi A Dal résztvevővel töltötte fel a játékosok mezőnyét. Szeptember 10-től a műsor az ötödik évaddal tér vissza. Az interneten nagyon népszerű Horváth Tamás mellett Ekanem Bálint Emota, a The Biebers egyik énekese is, valamint Détár Enikő ismert színművész, és Kollányi Zsuzsi aki az „Eléglesz” című dallal, Majkával az oldalán vált ismertté, erősíti a csapatot. De lássuk a többi 8 versenyzőt!

Pápai Joci, a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál 8. helyezettje, illetve akinek az Origo című versenydalához készített videó a feltöltéstől számított 90 nap alapján a legnézettebb videó Magyarországon.

A másik eurovíziós résztvevő 2008-ból érkezik, Csézy, akinek kedvezett a szerencse a Fortuna stúdió viharos nemzeti döntőjében, de a belgrádi megmérettetésen már nem sikerült meggyőznie a nemzetközi zsűrit és közönséget.

További hat előadó A Dal különböző évadaiban tűnt fel. Janicsák Veca 2013-ban az Új generáció című eklektikus dallal versenyzett, és a döntőt megelőző fordulóig jutott.

Cserpes Laura 2013-ban az Élj pont úgy című dalával a 6. helyig jutott a 30-as mezőnyből, 2014-ben pedig a Szállj! című dallal viszont már az elején kiszállt a mezőnyből.

Singh Viki is kétszeres A Dal versenyző, 2016-ban a Katonák című dallal épphogy bejutott az élő adásba, de csak egyszer hallhattuk a műsorfolyamban. 2017-ben pedig a Rain című szerzeménnyel három alkalommal szerepelt, mert az elődöntőig jutott.

Berkes Olivér 2016-ban Tóth Andival duettben a 6. helyezést érte el, idén pedig Závodi Marcellel kiegészülve a második legjobb dal címet nyerte el a magyar nemzeti döntőben.

Király Viktor 2014-ben egyéniben, 2012-ben pedig testvérieivel szerezte meg a 4. helyet A Dal-ban.

Oláh Gergő 2015-ben A tükör előtt című dallal a döntő előtti fordulóig jutott, 2016-ban a Győz a jó című dallal A Dal második legjobbja lett, majd 2017-ben a Roma Soul nevű együttesével az elődöntőig sikerült eljutni.

A műsornak egyébként félig megújult a zsűrije: Liptai Claudia és Majka mellett Papp Szabi és Stohl András fogja értékelni a produkciókat. A Sztárban sztár ötödik évada 2017. szeptember 10-én 18.50-kor kezdődik a TV2-n.

(tv2.hu)

… és mutatunk néhány Eurovízió győztes dalt!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top