ESC Hungary

Rajongunk

A Dal-os kétharmad a Sztárban Sztár 2017-ben

A TV2 legnépszerűbb showműsora, a Sztárban sztár idén két Eurovízió résztvevővel és további 6, korábbi A Dal résztvevővel töltötte fel a játékosok mezőnyét. Szeptember 10-től a műsor az ötödik évaddal tér vissza. Az interneten nagyon népszerű Horváth Tamás mellett Ekanem Bálint Emota, a The Biebers egyik énekese is, valamint Détár Enikő ismert színművész, és Kollányi Zsuzsi aki az “Eléglesz” című dallal, Majkával az oldalán vált ismertté, erősíti a csapatot. De lássuk a többi 8 versenyzőt!

Pápai Joci, a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál 8. helyezettje, illetve akinek az Origo című versenydalához készített videó a feltöltéstől számított 90 nap alapján a legnézettebb videó Magyarországon.

A másik eurovíziós résztvevő 2008-ból érkezik, Csézy, akinek kedvezett a szerencse a Fortuna stúdió viharos nemzeti döntőjében, de a belgrádi megmérettetésen már nem sikerült meggyőznie a nemzetközi zsűrit és közönséget.

További hat előadó A Dal különböző évadaiban tűnt fel. Janicsák Veca 2013-ban az Új generáció című eklektikus dallal versenyzett, és a döntőt megelőző fordulóig jutott.

Cserpes Laura 2013-ban az Élj pont úgy című dalával a 6. helyig jutott a 30-as mezőnyből, 2014-ben pedig a Szállj! című dallal viszont már az elején kiszállt a mezőnyből.

Singh Viki is kétszeres A Dal versenyző, 2016-ban a Katonák című dallal épphogy bejutott az élő adásba, de csak egyszer hallhattuk a műsorfolyamban. 2017-ben pedig a Rain című szerzeménnyel három alkalommal szerepelt, mert az elődöntőig jutott.

Berkes Olivér 2016-ban Tóth Andival duettben a 6. helyezést érte el, idén pedig Závodi Marcellel kiegészülve a második legjobb dal címet nyerte el a magyar nemzeti döntőben.

Király Viktor 2014-ben egyéniben, 2012-ben pedig testvérieivel szerezte meg a 4. helyet A Dal-ban.

Oláh Gergő 2015-ben A tükör előtt című dallal a döntő előtti fordulóig jutott, 2016-ban a Győz a jó című dallal A Dal második legjobbja lett, majd 2017-ben a Roma Soul nevű együttesével az elődöntőig sikerült eljutni.

A műsornak egyébként félig megújult a zsűrije: Liptai Claudia és Majka mellett Papp Szabi és Stohl András fogja értékelni a produkciókat. A Sztárban sztár ötödik évada 2017. szeptember 10-én 18.50-kor kezdődik a TV2-n.

(tv2.hu)

… és mutatunk néhány Eurovízió győztes dalt!

Comments
To Top
%d bloggers like this: