ESC Hungary

Junior 2020

A Hegyi-karabahi konfliktus elsöpörte az örmény Junior Eurovíziót

Az örmény AMPTV múlt héten közölte a Junior Eurovíziót szervező Európai Műsorszolgáltatók szövetségével, hogy visszalépnek az idei fesztiváltól. A verseny központi weboldalán arról írnak, hogy a térségben kirobbant konfliktus miatt hadiállapotot vezettek be az országban.

Martin Österdahl, a Junior Eurovízió igazgatója kiemelte, hogy Örményország az egyik legsikeresebb versenyző a Junior Eurovízión, 13 részvételük alatt mindig a top 10-ben voltak. „Szomorúan, de tudomásul vesszük és megértjük a visszalépésüket. Remélhetőleg vissza fognak térni 2021-ben.” Ezzel a Junior Eurovízión résztvevő országok száma 12-re csökkent: Fehéroroszország, Franciaország, Grúzia, Hollandia, Kazahsztán, Lengyelország, Málta, Németország, Oroszország, Spanyolország és Szerbia versenyzői fognak megméárkőzni egymással november 29-én vasárnap 17 órától.

Az örmény AMPTV 13 éves Maléna Foxot hívta meg az ország képviseletére a varsói Junior Eurovízión. A fiatal tehetség az Instagramján jelentette be, hogy ennek ellenére a dalát hamarosan kiadják.

A napi Junior Eurovízió nem fog elmaradni, a jövő héten kezdünk!

About Author

A Hegyi-karabahi konfliktus elsöpörte az örmény Junior Eurovíziót
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top