ESC Hungary

Rajongunk

A tegnapi Eurovision in Concert 5+1 produkciója

Tegnap este egy újabb Eurovízió előzetest tartottak az idei verseny résztvevői. Az amszterdami Eurovision in Concert 32 résztvevője közül most megmutatunk 5+1 produkciót.

Az oddschecker.com összesítése szerint a fogadóirodák a győzelemre ötödik legesélyesebb dalnak az ausztrál Jessica Mauboy We Got Love című dalát tartják.

A videó alatti kommentelők kiemelik, hogy Jessica mindig jól énekel az ilyen előzetes rendezvényeken. Néhányan megemlítik, hogy maga a dal nem nagy szám, de Jessica tökéletesen uralja a színpadot, igazi előadó.

Az idei Eurovízió legnagyobb favoritja az izraeli Netta, aki a fogadóirodák mellett vezet minden nemzetközi rajongói szavazást is.

A kommentelők megemlítik, hogy az énekteljesítménye fejlődött, lemosott mindenkit a színpadról. Valaki azt írja, hogy Netta meglepetéseket tartogat a lisszaboni versenyre. A produkció megosztó, néhányan túlértékeltnek tartják, illetve valaki a dalszövegben a te hülye fiú részletet bántónak tartja.

Bulgária válogatottja, az Equinox a második helyen áll a fogadóirodák oddszainak átlagolása után.

Sokan kiemelik hogy mekkora mestermű ez a dal, néhányan észrevették, hogy a tavalyi második helyezett Kristian Kostov szerepeltetése nem sült el jól a színpadon. Persze vannak ellenvélemények is, és páran playback-et harsognak, pedig az ellenvéleményt formálók azt mondják, hogy az Equinox egyszerűen tökéletesen énekel.

Az Eurovíziós slágergyáros nagyhatalma, Svédország Benjamin Ingrossot küldi a lisszaboni versenyre, aki jelenleg a 6. helyen áll.

Néhányan megjelgyzik hogy a Melodifestivalen-es körítés nélkül ez csak liftzene, mások szerint addiktív amerikai, Earth Wind and Fire-re hajazó kiváló zene.

Csehország idén a fogadóirodák harmadik helyezettje.

Néhányan észrevették, hogy Mikolas Josef és Benjamin Ingrosso kapta a legtöbb diszlájkot, valószínűleg azok nyomtak negatívat, akik írígylik a két előadó tehetségét, de lehet hogy a hátizsák zavarja a negatív visszajelzést adókat. Pedig imádnivaló és szexi.

Plusz egyként jöjjön a magyar AWS előzetes fellépése.

A tegnap este még nem látszik a fogadóirodák oddszain, még mindig a 29. helyen szerepeltetik a zenekart. A sok dicséret mellett valaki észrevette, hogy fura volt a közönség reakciója, lehet megijedtek a daltól. Az első sorban nagyon élvezte a közönség, amikor Örs leugrott hozzájuk. A kommentelők között pedig ismét felbukkantak azok a nem metál rajongók, akik szeretik a Viszlát nyár című dalt, vagy jó helyezést jósolnak nekik.

(wiwibloggs@youtube, awsofficial@instagram)

Bónusz: Az Eurovision in Concert lejátszási listája

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top