ESC Hungary

Rajongunk

A tegnapi Eurovision in Concert 5+1 produkciója

Tegnap este egy újabb Eurovízió előzetest tartottak az idei verseny résztvevői. Az amszterdami Eurovision in Concert 32 résztvevője közül most megmutatunk 5+1 produkciót.

Az oddschecker.com összesítése szerint a fogadóirodák a győzelemre ötödik legesélyesebb dalnak az ausztrál Jessica Mauboy We Got Love című dalát tartják.

A videó alatti kommentelők kiemelik, hogy Jessica mindig jól énekel az ilyen előzetes rendezvényeken. Néhányan megemlítik, hogy maga a dal nem nagy szám, de Jessica tökéletesen uralja a színpadot, igazi előadó.

Az idei Eurovízió legnagyobb favoritja az izraeli Netta, aki a fogadóirodák mellett vezet minden nemzetközi rajongói szavazást is.

A kommentelők megemlítik, hogy az énekteljesítménye fejlődött, lemosott mindenkit a színpadról. Valaki azt írja, hogy Netta meglepetéseket tartogat a lisszaboni versenyre. A produkció megosztó, néhányan túlértékeltnek tartják, illetve valaki a dalszövegben a te hülye fiú részletet bántónak tartja.

Bulgária válogatottja, az Equinox a második helyen áll a fogadóirodák oddszainak átlagolása után.

Sokan kiemelik hogy mekkora mestermű ez a dal, néhányan észrevették, hogy a tavalyi második helyezett Kristian Kostov szerepeltetése nem sült el jól a színpadon. Persze vannak ellenvélemények is, és páran playback-et harsognak, pedig az ellenvéleményt formálók azt mondják, hogy az Equinox egyszerűen tökéletesen énekel.

Az Eurovíziós slágergyáros nagyhatalma, Svédország Benjamin Ingrossot küldi a lisszaboni versenyre, aki jelenleg a 6. helyen áll.

Néhányan megjelgyzik hogy a Melodifestivalen-es körítés nélkül ez csak liftzene, mások szerint addiktív amerikai, Earth Wind and Fire-re hajazó kiváló zene.

Csehország idén a fogadóirodák harmadik helyezettje.

Néhányan észrevették, hogy Mikolas Josef és Benjamin Ingrosso kapta a legtöbb diszlájkot, valószínűleg azok nyomtak negatívat, akik írígylik a két előadó tehetségét, de lehet hogy a hátizsák zavarja a negatív visszajelzést adókat. Pedig imádnivaló és szexi.

Plusz egyként jöjjön a magyar AWS előzetes fellépése.

A tegnap este még nem látszik a fogadóirodák oddszain, még mindig a 29. helyen szerepeltetik a zenekart. A sok dicséret mellett valaki észrevette, hogy fura volt a közönség reakciója, lehet megijedtek a daltól. Az első sorban nagyon élvezte a közönség, amikor Örs leugrott hozzájuk. A kommentelők között pedig ismét felbukkantak azok a nem metál rajongók, akik szeretik a Viszlát nyár című dalt, vagy jó helyezést jósolnak nekik.

(wiwibloggs@youtube, awsofficial@instagram)

Bónusz: Az Eurovision in Concert lejátszási listája

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top