ESC Hungary

INFE

INFE Poll 2018: A Többi ország szavazatai

Folytatódik az INFE Network szavazása a 2018-as Eurovízió dalairól.

Az INFE Többi ország elnevezésű csoportja olyan országok klubjait tömöríti, amelyek nem vesznek részt az Eurovízión, és nem tagjai a versenyt szervező Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének (EBU). Annak ellenére hogy a klubok nem tudják támogatni saját versenyzőjüket, a Többi ország csoport klubjai a szabadidejüket az Eurovíziónak szentelik, és ugyanolyan lelkesedéssel követik az eseményeket, mintha részt vennének a versenyen! A Többi ország csoportjába tartozik az Egyesült Államok, Mexikó, Venezuela és Tunézia INFE klubja, utóbbin kívül a többieknek van saját Facebook csoportja is. a cpsoportok összesítették szavazataikat, így igazi nemzetközi szavazás eredménye következik!

1 pont Németország
2 pont Bulgária
3 pont Ausztrália
4 pont Örményország
5 pont Ciprus
6 pont Észtország
7 pont Franciaország
8 pont Magyarország
10 pont Finnország
A 12 pontot kapja Izrael

Izrael megkapta a tizenkettedik tizenkét pontját, Örményország megkapta első pontjait, Magyarország pedig feljött a 18. helyre az eredménytáblán, ami sokkal kedvezőbb, mint az fogadóirodák 30. helyezése. 8 ország reménykedhet még, hogy megkapja az első pontjait: Grúzia, Horvátország, Lettország, Málta, Montenegró, Oroszország, Románia, és Szerbia.

(esctoday.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top