ESC Hungary

INFE

INFE Poll 2018: A Többi ország szavazatai

Folytatódik az INFE Network szavazása a 2018-as Eurovízió dalairól.

Az INFE Többi ország elnevezésű csoportja olyan országok klubjait tömöríti, amelyek nem vesznek részt az Eurovízión, és nem tagjai a versenyt szervező Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének (EBU). Annak ellenére hogy a klubok nem tudják támogatni saját versenyzőjüket, a Többi ország csoport klubjai a szabadidejüket az Eurovíziónak szentelik, és ugyanolyan lelkesedéssel követik az eseményeket, mintha részt vennének a versenyen! A Többi ország csoportjába tartozik az Egyesült Államok, Mexikó, Venezuela és Tunézia INFE klubja, utóbbin kívül a többieknek van saját Facebook csoportja is. a cpsoportok összesítették szavazataikat, így igazi nemzetközi szavazás eredménye következik!

1 pont Németország
2 pont Bulgária
3 pont Ausztrália
4 pont Örményország
5 pont Ciprus
6 pont Észtország
7 pont Franciaország
8 pont Magyarország
10 pont Finnország
A 12 pontot kapja Izrael

Izrael megkapta a tizenkettedik tizenkét pontját, Örményország megkapta első pontjait, Magyarország pedig feljött a 18. helyre az eredménytáblán, ami sokkal kedvezőbb, mint az fogadóirodák 30. helyezése. 8 ország reménykedhet még, hogy megkapja az első pontjait: Grúzia, Horvátország, Lettország, Málta, Montenegró, Oroszország, Románia, és Szerbia.

(esctoday.com)

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top