ESC Hungary

ESC 2023

Ausztrália: Voyager – Promise

2022-ben Ausztrália döntött. Ma az SBS és a produkciós partnere a Blink TV büszkén jelentették be azt az előadót, aki Ausztráliát fogja képviselni a 67. Eurovíziós Dalfesztiválon Liverpoolban, az Egyesült Királyságban. Ez az előadó, vagy inkább együttes pedig nem más mint Perth rettenthetetlen, riffekkel teli, műfajhajlító bandája a Voyager.

A Voyager 2023-as Eurovíziós dalának, a Promise-nek kezdősora némileg prófétikus. Az énekes, Danny Estrin a következőt mondja: „Csináltál már valaha ilyesmit?” amire a válasz a határozott „nem” hisz először képviseli zenekar az országot a dalversenyen.

A saját magukkal szemben állított elvárások és elszántságuk végre meghozta a sikert. Az együttes története szenvedély, kitartás és türelem együttese. A Voyager már bejelentkezett korábban Ausztrália képviseletére az Eurovíziós Dalfesztiválon. A tavalyi válogatón második helyezést értek el „Dreamer” című dalukkal amivel meg is nyerték a közönségszavazást.

Danny Estrin, a Voyager énekese így nyilatkozott: „Régóta Eurovízió-rajongók vagyunk szóval ez egy valóra vált álom. A Voyager a világ egyik legnagyobb show műsorában fog fellépni. Promise című dalunk az Eurovíziós színpadra született és összességében úgy érezzük, hogy ez az egyik legjobb anyagunk. A klipet Perth városában forgattuk és Nyugat-Ausztrália gyönyörű részein, hogy bemutassuk anyaországunk fenséges szépségét. Eurovízió, jövünk!!!”

Az SBS szórakoztató részlegének vezetője, Emily Griggs a következőket mondta: „A Voyager összehozza a 80-as évek iránti szerelmet és nosztalgiát a fülbemászó dalszöveggel. Alig várom, hogy lássam ahogy az Eurovízió-rajongók világszerte megismerik és legalább annyira megszeretik a bandát mint az ausztrál nézők. Vigyázz Európa, jönnek az ausztrálok!”

About Author

Ausztrália: Voyager – Promise
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top