ESC Hungary

ESC 2023

Ausztrália: Voyager – Promise

2022-ben Ausztrália döntött. Ma az SBS és a produkciós partnere a Blink TV büszkén jelentették be azt az előadót, aki Ausztráliát fogja képviselni a 67. Eurovíziós Dalfesztiválon Liverpoolban, az Egyesült Királyságban. Ez az előadó, vagy inkább együttes pedig nem más mint Perth rettenthetetlen, riffekkel teli, műfajhajlító bandája a Voyager.

A Voyager 2023-as Eurovíziós dalának, a Promise-nek kezdősora némileg prófétikus. Az énekes, Danny Estrin a következőt mondja: „Csináltál már valaha ilyesmit?” amire a válasz a határozott „nem” hisz először képviseli zenekar az országot a dalversenyen.

A saját magukkal szemben állított elvárások és elszántságuk végre meghozta a sikert. Az együttes története szenvedély, kitartás és türelem együttese. A Voyager már bejelentkezett korábban Ausztrália képviseletére az Eurovíziós Dalfesztiválon. A tavalyi válogatón második helyezést értek el „Dreamer” című dalukkal amivel meg is nyerték a közönségszavazást.

Danny Estrin, a Voyager énekese így nyilatkozott: „Régóta Eurovízió-rajongók vagyunk szóval ez egy valóra vált álom. A Voyager a világ egyik legnagyobb show műsorában fog fellépni. Promise című dalunk az Eurovíziós színpadra született és összességében úgy érezzük, hogy ez az egyik legjobb anyagunk. A klipet Perth városában forgattuk és Nyugat-Ausztrália gyönyörű részein, hogy bemutassuk anyaországunk fenséges szépségét. Eurovízió, jövünk!!!”

Az SBS szórakoztató részlegének vezetője, Emily Griggs a következőket mondta: „A Voyager összehozza a 80-as évek iránti szerelmet és nosztalgiát a fülbemászó dalszöveggel. Alig várom, hogy lássam ahogy az Eurovízió-rajongók világszerte megismerik és legalább annyira megszeretik a bandát mint az ausztrál nézők. Vigyázz Európa, jönnek az ausztrálok!”

About Author

Ausztrália: Voyager – Promise
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top