ESC Hungary

ESC 2022

Ausztria: LUM!X feat. Pia Maria – Halo

Még februárban jelentette be az ORF osztrák közmédia, hogy LUM!X feat. Pia Maria formáció lesz a képviselőjük a 2022-es Euroíziós Dalfesztiválon. A daluk tegnap került fel az Eurovízió YouTube csatornájára, a daluk címe: Halo. Luca Michlmayr, vagyis művésznevén DJ LUM!X túl van a 700 millió hallgatottságon különbüző streaming szolgáltatók adatai alapján, számos arany- és platinalemez is kapcsolódik a nevéhez. Hozzá fog csatlakozni a 18 éves olasz Pia Maria énekes is. Sok szerencsét kívánunk!

https://youtu.be/tF6LY7lnVFU

(eurovision.tv)

Az elmúlt héten sok dal került napvilágra, de az ESC Hungary kiemelt cikkei közé helyhiány miatt nem mindegyik került be. Mutatjuk a mai kiadott cikkeinket!

Egyébként bejelentették Ürményország idei versenyzőjét is, aki a 21 éves Rosa Linn lesz, de a dalpremierre egy hetet várni kell, március 19-én lesz meghallgatható.

About Author

Ausztria: LUM!X feat. Pia Maria – Halo
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top