ESC Hungary

INFE

Az INFEVISION 2020 Video Contest végeredménye

Az INFEVISION Videós Versenyt az Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózatának (INFE Network) romániai klubja hirdette meg 2020 októberében. A hálózat 19 tagja jelentkezett a versenyre, ami egy új rekord a 2019-es évhez viszonyítva, akkor 18 videó versenyzett. Elérkezett az idő a végeredmény kihirdetéséhez!

A nemzeti zsűrik szavazásán, melyet az INFE klubok tagjainak szavazatai adtak, Moldova kapta a legmagasabb pontszámot, 149 pontot gyűjtöttek össze. Második helyezett lett az Egyesült Államok 109 ponttal, és a harmadik helyezést Törökország érte el 96 ponttal. Magyarország a 9. helyen végzett 51 ponttal.

A zsűri szavazás eredménye

A zsűri szavazását az online szavazás követte, melyen bárki részt vehetett az egész világon. Az online szavazáson Csehország 129 ponttal szerezte meg az elsőséget. Törökország 122 ponttal a második, Grúzia pedig 112 ponttal a harmadik helyre futott be. Magyarország itt utolsó előtti, 18. helyen 22 pontot gyűjtött össze.

Az online szavazás eredménye

A szavazatok összesítése után az Egyesült Államok 202 ponttal a harmadik helyen fejezte be a versenyt, a második Törökország lett 218 ponttal, a győzelmet pedig Moldova szerezte meg 229 ponttal. Gratulálunk az INFE Moldovának a sikeres nevezéshez és a győzelemhez! Magyarország a 14. helyezést érte el 73 ponttal.

A végeredmény

Moldova dalát az Eurovision Moldova közösség nevezte, szavazással döntöttek nevezettjükről. Sasha Lopez és Misha Miller duója, a “Smoke Me” című dallal indul az első helyért. Sergiu Istrate, művésznevén Sasha Lopez október 17-én született Kisinyovban. Zenész, dalszerző, DJ és zenei producer, jelenleg Bukarestben él. Gyermekként kezdett zenélni. Karrierjének első nagy áttöréstét 17 évesen érte el, amikor profi DJ lett a kisinyovi “Star Track” klubban. A középiskola elvégzése után menedzsment szakon diplomázott. 2010-ben költözött Bukarestbe, ekkor vette fel művésznevét is. 2011-ben az “All My People” című dala lett a legnépszerűbb a rádiók listáján. 2015-ben a “Kiss U” című dala első helyezett lett a spanyol és olasz slágerlistákon, ekkor kapta meg első nemzetközi lemezszerződését is. 2020-as “Smoke Me” című dala pedig a török, görög és bolgár slágerlistákat vezette. Ez a videó versenyez az INFEVision 2020-on is. Misha Miller gyermekkora óta énekel. 2017-ben a TIMC 2017 zenei táborban fedezte fel tehetségét a Billboard listás producer és DJ, Manuel Riva. A duó ezután kezdett együtt dolgozni, és milliós nézettségű YouTube videókat kezdtek produkálni.

(infenetwork.net)

About Author

Az INFEVISION 2020 Video Contest végeredménye
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top