ESC Hungary

INFE

Az INFEVISION 2020 Video Contest végeredménye

Az INFEVISION Videós Versenyt az Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózatának (INFE Network) romániai klubja hirdette meg 2020 októberében. A hálózat 19 tagja jelentkezett a versenyre, ami egy új rekord a 2019-es évhez viszonyítva, akkor 18 videó versenyzett. Elérkezett az idő a végeredmény kihirdetéséhez!

A nemzeti zsűrik szavazásán, melyet az INFE klubok tagjainak szavazatai adtak, Moldova kapta a legmagasabb pontszámot, 149 pontot gyűjtöttek össze. Második helyezett lett az Egyesült Államok 109 ponttal, és a harmadik helyezést Törökország érte el 96 ponttal. Magyarország a 9. helyen végzett 51 ponttal.

A zsűri szavazás eredménye

A zsűri szavazását az online szavazás követte, melyen bárki részt vehetett az egész világon. Az online szavazáson Csehország 129 ponttal szerezte meg az elsőséget. Törökország 122 ponttal a második, Grúzia pedig 112 ponttal a harmadik helyre futott be. Magyarország itt utolsó előtti, 18. helyen 22 pontot gyűjtött össze.

Az online szavazás eredménye

A szavazatok összesítése után az Egyesült Államok 202 ponttal a harmadik helyen fejezte be a versenyt, a második Törökország lett 218 ponttal, a győzelmet pedig Moldova szerezte meg 229 ponttal. Gratulálunk az INFE Moldovának a sikeres nevezéshez és a győzelemhez! Magyarország a 14. helyezést érte el 73 ponttal.

A végeredmény

Moldova dalát az Eurovision Moldova közösség nevezte, szavazással döntöttek nevezettjükről. Sasha Lopez és Misha Miller duója, a “Smoke Me” című dallal indul az első helyért. Sergiu Istrate, művésznevén Sasha Lopez október 17-én született Kisinyovban. Zenész, dalszerző, DJ és zenei producer, jelenleg Bukarestben él. Gyermekként kezdett zenélni. Karrierjének első nagy áttöréstét 17 évesen érte el, amikor profi DJ lett a kisinyovi “Star Track” klubban. A középiskola elvégzése után menedzsment szakon diplomázott. 2010-ben költözött Bukarestbe, ekkor vette fel művésznevét is. 2011-ben az “All My People” című dala lett a legnépszerűbb a rádiók listáján. 2015-ben a “Kiss U” című dala első helyezett lett a spanyol és olasz slágerlistákon, ekkor kapta meg első nemzetközi lemezszerződését is. 2020-as “Smoke Me” című dala pedig a török, görög és bolgár slágerlistákat vezette. Ez a videó versenyez az INFEVision 2020-on is. Misha Miller gyermekkora óta énekel. 2017-ben a TIMC 2017 zenei táborban fedezte fel tehetségét a Billboard listás producer és DJ, Manuel Riva. A duó ezután kezdett együtt dolgozni, és milliós nézettségű YouTube videókat kezdtek produkálni.

(infenetwork.net)

Az INFEVISION 2020 Video Contest végeredménye
Comments
To Top
%d bloggers like this: