ESC Hungary

Rajongunk

Az ízlésrendőrség újra lecsap: Barbara Dex díj 2017

Véget ért a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál, így ideje kideríteni, hogy melyik előadónak volt a legpocsékabb fellépőruhája. A House of Eurovision weboldaltól a songfestival.be örökölte meg a díj kezelését és a szavazás levezénylését. Barbara Dex 1993-ban Belgiumot képviselte egy saját tervezésű ruhában, ami sokaknál vágta ki a biztosítékot. 1997 óta osztják ki ezt a díjat, amivel már „díjazták” morábban Verka Szergyucskát, és Ádok Zolit is.

A szavazás linkje:

A szavazás már elkezdődött, és május 21-én zárul. A szavazási lapon a tuti kedvéért képek és videók is be vannak ágyazva.

Három ajánlat a Barbara Dex 2017 szavazáshoz

Csehország

Martina Bárta az idei év legnagyobb mélyrepülése a fellépőruha tekintetében. Az izolációs fóliából készült szerelés leginkább egy mozgó szaloncukorra hasonlít, semmiképpen sem egy komoly előadó ruhájára.

 

Horvátország

Jacques Houdek hiába gondolja úgy, hogy a fekete slankít, a testhez simuló, bőrdzsekit imitáló frakk igazi kettős személyiséghez illő ruha.

Lettország

Triana Park a turiban összeszedhető minden fura cuccból akart egy ízléses egységet alkotni, de egy tömény giccsbombává sikerült. A produkciójához nagyon illett, illetve sikerült még otthon néhány megmaradt hajfestéket is hasznosítania.

Forrás: songfestival.be

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top