ESC Hungary

Rajongunk

Az ízlésrendőrség újra lecsap: Barbara Dex díj 2017

Véget ért a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál, így ideje kideríteni, hogy melyik előadónak volt a legpocsékabb fellépőruhája. A House of Eurovision weboldaltól a songfestival.be örökölte meg a díj kezelését és a szavazás levezénylését. Barbara Dex 1993-ban Belgiumot képviselte egy saját tervezésű ruhában, ami sokaknál vágta ki a biztosítékot. 1997 óta osztják ki ezt a díjat, amivel már „díjazták” morábban Verka Szergyucskát, és Ádok Zolit is.

A szavazás linkje:

A szavazás már elkezdődött, és május 21-én zárul. A szavazási lapon a tuti kedvéért képek és videók is be vannak ágyazva.

Három ajánlat a Barbara Dex 2017 szavazáshoz

Csehország

Martina Bárta az idei év legnagyobb mélyrepülése a fellépőruha tekintetében. Az izolációs fóliából készült szerelés leginkább egy mozgó szaloncukorra hasonlít, semmiképpen sem egy komoly előadó ruhájára.

 

Horvátország

Jacques Houdek hiába gondolja úgy, hogy a fekete slankít, a testhez simuló, bőrdzsekit imitáló frakk igazi kettős személyiséghez illő ruha.

Lettország

Triana Park a turiban összeszedhető minden fura cuccból akart egy ízléses egységet alkotni, de egy tömény giccsbombává sikerült. A produkciójához nagyon illett, illetve sikerült még otthon néhány megmaradt hajfestéket is hasznosítania.

Forrás: songfestival.be

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top