ESC Hungary

Rajongunk

Barbara Dex Díj 2018: Az Eye Cue ruhája volt a legbénább

Még csak másfél hét telt el az Eurovízió döntője óta, de máris megvan a döntés arról, hogy ki okozta a legnagyobb vizuális szennyezést az idei versenyen. Megvan a 2018-as Barbara Dex díj nyertese!

Barbara Dexről, az 1993-as belga versenyzőről nevezték el az Eurovíziós Dalfesztivál citromdíját a fellépőruha tekintetében. Barbara sajátkezűleg varrta meg a ruháját, ami leginkább egy lámpaernyőhöz hasonlítható. A House of Eurovision nevű holland eurovíziós rajongói oldal indította útjára ezt a díjat, melyet két éve a belga songfestival.be rajongói média vett át.

2018 Barbara Dex díját az Eye Cue macedón duó kapta. Az első elődöntőben hátulról lettek a másodikak, aminek elképzelhető, hogy Marija átöltözése volt az oka. Az énekesnő egy valamennyire combra feszülős pink szerelésben kezdte a produkcióját, nyitott első résszel. Ez annyira lazára sikerült és annyira rosszul állt, hogy sok sajtós remélte, hogy összevarrják azt a részt, de ez nem történt meg később sem.

A produkció felénél levetette azt a pink felsőt, hogy megláthassuk a szürke rövidnadrág-top kombót, melynek felső részén pink díszítések és mellkas tájékon fura motívumok kaptak hangsúlyt. Úgy néz ki az egész nagy jóindulattal, mintha két hatalmas szem dülledne a közönségre.

https://instagram.com/p/BikhPr-gQTs/?utm_source=ig_embed

Macedóniának második alkalommal sikerült begyűjtenie a Barbara Dex díjat, 2005-ben Martin Vučić second hand ruhákból összeállított ruhakölteményében lehetett gyönyörködni.

A Top 5:

Macedónia – Eye Cue
Ausztrália – Jessica Mauboy
Belgium – Sennek
Montenegró – Vanja Radovanovic
Izrael – Netta

Úgy tűnik, hogy nemcsak Macedónia érte meg a pénzét.

Az ausztrál Jessica Mauboy vibráló csillogós szerelése hableányosra sikerült, a belga Sennek egy gót hercegnőt formázott meg a fekete függönyszerű ruhával, a montenegrói Vanja mintha egy animációs film végéről tévedt volna a színpadra extra fellépőként, és Netta, aki feltörte Tolvai Reni kódját és a japán kultúrát egy kimonó-szerű toppal döntötte romjaiba.

Szegény Bojan inge pedig tökjó volt.

 

(wiwibloggs.com)

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top