ESC Hungary

Rajongunk

Barbara Dex Díj 2018: Az Eye Cue ruhája volt a legbénább

Még csak másfél hét telt el az Eurovízió döntője óta, de máris megvan a döntés arról, hogy ki okozta a legnagyobb vizuális szennyezést az idei versenyen. Megvan a 2018-as Barbara Dex díj nyertese!

Barbara Dexről, az 1993-as belga versenyzőről nevezték el az Eurovíziós Dalfesztivál citromdíját a fellépőruha tekintetében. Barbara sajátkezűleg varrta meg a ruháját, ami leginkább egy lámpaernyőhöz hasonlítható. A House of Eurovision nevű holland eurovíziós rajongói oldal indította útjára ezt a díjat, melyet két éve a belga songfestival.be rajongói média vett át.

2018 Barbara Dex díját az Eye Cue macedón duó kapta. Az első elődöntőben hátulról lettek a másodikak, aminek elképzelhető, hogy Marija átöltözése volt az oka. Az énekesnő egy valamennyire combra feszülős pink szerelésben kezdte a produkcióját, nyitott első résszel. Ez annyira lazára sikerült és annyira rosszul állt, hogy sok sajtós remélte, hogy összevarrják azt a részt, de ez nem történt meg később sem.

A produkció felénél levetette azt a pink felsőt, hogy megláthassuk a szürke rövidnadrág-top kombót, melynek felső részén pink díszítések és mellkas tájékon fura motívumok kaptak hangsúlyt. Úgy néz ki az egész nagy jóindulattal, mintha két hatalmas szem dülledne a közönségre.

https://instagram.com/p/BikhPr-gQTs/?utm_source=ig_embed

Macedóniának második alkalommal sikerült begyűjtenie a Barbara Dex díjat, 2005-ben Martin Vučić second hand ruhákból összeállított ruhakölteményében lehetett gyönyörködni.

A Top 5:

Macedónia – Eye Cue
Ausztrália – Jessica Mauboy
Belgium – Sennek
Montenegró – Vanja Radovanovic
Izrael – Netta

Úgy tűnik, hogy nemcsak Macedónia érte meg a pénzét.

Az ausztrál Jessica Mauboy vibráló csillogós szerelése hableányosra sikerült, a belga Sennek egy gót hercegnőt formázott meg a fekete függönyszerű ruhával, a montenegrói Vanja mintha egy animációs film végéről tévedt volna a színpadra extra fellépőként, és Netta, aki feltörte Tolvai Reni kódját és a japán kultúrát egy kimonó-szerű toppal döntötte romjaiba.

Szegény Bojan inge pedig tökjó volt.

 

(wiwibloggs.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top