ESC Hungary

Blog

Blog: ESC Hungary 2021 évzáró – videó, buli, jelentkezés, gyűjtés, 1%!

Az év utolsó napján, az elmúlt két év hányattatott eurovíziós sorsunk közepette készültem két meglepetéssel, viszont a segítségeteket is szeretném kérni. A legutóbbi Magyar Eurovíziós Klub Egyesület közgyűlésén megígértem, hogy összedobok egy videót az ESC Hungary régi és még fellelhető videóiból. Lesznek kronológiai bukfencek, de egy hétig, éjt nappallá téve próbáltam kihozni a videókból és magamból is kihozni a maximumot. A régi felvételek mellett néhány érdekes beszélgetést is benne hagytam a videóban. Főleg a régi videókra és a legérdekesebb pillanatokra koncentráltam, de így is 63 perc hosszú lett. 2021.12.31-én 16:00-kor lesz a premierje.

Ha netalán valaki az év utolsó napját eurovíziós házibulival szeretné tölteni, annak összeállítottam egy Spotify lejátszási listát jópár bulizós dallal. Van benne néhány magyar is, bár a magyar nemzeti döntők győztesei általában nem bulislágerek.

Visszatérve a MEKE közgyűlésre, továbbra is várjuk új tagok jelentkezését! Aki szeretne tagunk lenni, az küldje el elektronikusan jelentkezését az alábbi linken!
https://eschungary.hu/a-meke-egyesulet-tagfelvetelt-hirdet/

A jelentkezésekre visszatérve, továbbra is keresünk lelkes önkénteseket, akik szabadidejükben besegítenek nekünk feldolgozni a 2022-es szezont! Miközben böngészitek a nemzetközi híroldalakat, és rábukkantok valami érdekesre, és van kedvetek lefordítani, tudtok jól fogalmazni, akkor vegyétek fel velem a kapcsolatot az info-kukac-eschungary.hu email címen!

A 2020 januárjában ESC Hungary üzemeltetésére összegyűjtött adományok elfogytak, ezért ismét PayPal kampányt indítunk a szerverünk fenntartására! Akinek van lehetősége, havi vagy egyszeri befizetéssel segítsétek az üzemeltetésünket! Minden adományt nagyon szépen köszönünk!

ESC Hungary szerver támogatási kampány 2021

Van egy jó hírünk az egyesülettel kapcsolatban: A NAV ígérete szerint holnap hivatalosan is kihirdeti, hogy a Magyar Eurovíziós Klub Egyesület közhasznú státuszt kapott! Ne felejtsetek el ránk gondolni, ha a tavaszi adóbevalláskor gondban vagytok, hogy kinek ajánljátok fel az adótok 1%-át! Előre is nagyon szépen köszönjük!

Boldog, eurovíziós örömökben gazdag 2022-t kívánok mindenkinek és imádkozzunk, hogy 2023-ban magyar versenyzőért tudjunk szorítani az Eurovíziós Dalfesztiválon!

About Author

Blog: ESC Hungary 2021 évzáró – videó, buli, jelentkezés, gyűjtés, 1%!
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top