ESC Hungary

Blog

Blog: ESC Hungary 2021 évzáró – videó, buli, jelentkezés, gyűjtés, 1%!

Az év utolsó napján, az elmúlt két év hányattatott eurovíziós sorsunk közepette készültem két meglepetéssel, viszont a segítségeteket is szeretném kérni. A legutóbbi Magyar Eurovíziós Klub Egyesület közgyűlésén megígértem, hogy összedobok egy videót az ESC Hungary régi és még fellelhető videóiból. Lesznek kronológiai bukfencek, de egy hétig, éjt nappallá téve próbáltam kihozni a videókból és magamból is kihozni a maximumot. A régi felvételek mellett néhány érdekes beszélgetést is benne hagytam a videóban. Főleg a régi videókra és a legérdekesebb pillanatokra koncentráltam, de így is 63 perc hosszú lett. 2021.12.31-én 16:00-kor lesz a premierje.

Ha netalán valaki az év utolsó napját eurovíziós házibulival szeretné tölteni, annak összeállítottam egy Spotify lejátszási listát jópár bulizós dallal. Van benne néhány magyar is, bár a magyar nemzeti döntők győztesei általában nem bulislágerek.

Visszatérve a MEKE közgyűlésre, továbbra is várjuk új tagok jelentkezését! Aki szeretne tagunk lenni, az küldje el elektronikusan jelentkezését az alábbi linken!
https://eschungary.hu/a-meke-egyesulet-tagfelvetelt-hirdet/

A jelentkezésekre visszatérve, továbbra is keresünk lelkes önkénteseket, akik szabadidejükben besegítenek nekünk feldolgozni a 2022-es szezont! Miközben böngészitek a nemzetközi híroldalakat, és rábukkantok valami érdekesre, és van kedvetek lefordítani, tudtok jól fogalmazni, akkor vegyétek fel velem a kapcsolatot az info-kukac-eschungary.hu email címen!

A 2020 januárjában ESC Hungary üzemeltetésére összegyűjtött adományok elfogytak, ezért ismét PayPal kampányt indítunk a szerverünk fenntartására! Akinek van lehetősége, havi vagy egyszeri befizetéssel segítsétek az üzemeltetésünket! Minden adományt nagyon szépen köszönünk!

ESC Hungary szerver támogatási kampány 2021

Van egy jó hírünk az egyesülettel kapcsolatban: A NAV ígérete szerint holnap hivatalosan is kihirdeti, hogy a Magyar Eurovíziós Klub Egyesület közhasznú státuszt kapott! Ne felejtsetek el ránk gondolni, ha a tavaszi adóbevalláskor gondban vagytok, hogy kinek ajánljátok fel az adótok 1%-át! Előre is nagyon szépen köszönjük!

Boldog, eurovíziós örömökben gazdag 2022-t kívánok mindenkinek és imádkozzunk, hogy 2023-ban magyar versenyzőért tudjunk szorítani az Eurovíziós Dalfesztiválon!

Blog: ESC Hungary 2021 évzáró – videó, buli, jelentkezés, gyűjtés, 1%!
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top