ESC Hungary

ESC 2018

Bulgária: Equinox – Bones

Bulgária bejelentette, hogy az országot az Equinox fogja képviselni a Bones című dallal, ezzel befejeződött az egy hónapi, „a tökéletes dal” megtalálására fordított munka a 2018-as Eurovízióra. A formációról nem sokat tudni, hiszen a Twitter oldaluk is tegnap este lett élesítve, és csak annyit közölnek, hogy ők képviselik Bulgáriát a 2018-as Eurovízión.

A bolgár BNT közmédia pár nappal ezelőtt jelentette be, hogy a dalt a Symphonix International csapata írta. A tavalyi bolgár dalt, a Beautiful Mess-t, és az idei osztrák versenyző, César Sampron dalát, Nobody But You címmel szintén ők szerezték. A Bones szerzőgárdája név szerint: Borislav Milanov, Trey Campbell, Joacim Persson és Dag Lundberg. A bolgár dalt megelőzte a hírneve: a fogadóirodák hetek óta őket kiáltották ki győztesnek a tegnapi napig, ekkor Izrael dala vette át a vezetést az oddszok alapján.

A BNT egy bő hónapos kutatómunka eredményeként küldi a Bones-t. 13 projektet választottak ki előzetesen, majd különböző fókuszcsoportoknak mutatták meg a lehetséges dalokat. Mindegyik csoport leadta a szavazatát, aminek összesítésekor a Bones győzött.

Bulgária legutóbbi két dala a top 4-ben végzett, meglátjuk, a zsűri és a közönség mennyire fogja értékelni az idei dalukat májusban.

A dalkeresésnek még nincs vége, már csak Grúzia dalának bemutatására várunk.

(escxtra.com)

A Bones tagjai:
Zhana Bergendorff a 2013-as bolgár X-Faktor győztese. Vlado Mihailov énekes dalszerző, színész, tavaly Kristian Kostov mögött volt háttérvokálos. Georgi Simeonov énekes dalszerző, pop soul és RnB ének mesterképzést vezet. Johnny Manuel az America’s Got Talent 2017 elődöntőse. Trey Campbell dalszerző Los Angelesből, a Bones társszerzője, írt már dalt a norvég Julie Bergan-nek és a román Alexandra Stan-nek is. (eurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top