ESC Hungary

Rajongunk

Dzsamala kéretlen háttértáncosa, Vitalij Szedjuk

Bizonyára sokan meglepődtek a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében a tavalyi győztes, Dzsamala vendégprodukcióján, amikor egy ausztrál zászlóba burkolódzó rajongó felugrott a kis szatelit színpadra, és letolta a nadrágját Dzsamala mellett. Nos, 7 évvel Jimmy Jump beugrása után egy újabb, hivatásos bajkeverő, Vitalij Szedjuk ukrán médiaszemélyiség nevét kell megtanulnunk, hiszen a Dalfesztivál döntőjével kapcsolatban nagyon népszerű beszédtéma lett ő.

Külön Wikipedia cikket is készítettek róla, ahol felsorolják, hogy 2012-ben Moszkvában, a Man in Black 3 díszbemutatóján Will Smith-et akarta szájon csókolni, majd interjút kért tőle.

Szintén emlékezetes volt, amikor 2014-ben a Cannes-i filmfesztiválon, miközben America Ferrera épp a fotósoknak pózolt, ő bebújt a szoknyája alá.

2014-ben pedig a Santa Barbara nemzetközi filmfesztivákon ölelgette meg Leonardo DiCaprio-t illetlen helyen.

Az ukrán belügyminiszter megerősítette, hogy letartóztattak egy ukrán bajkeverőt, aki felugrott az Eurovíziós Dalfesztivál színpadára, és szándékosan letolta a nadrágját. A belügyminiszter a Facebookon a következőket írta: „Dzsamala produkciója alatt, legalábbis azt mondta, hogy kitalálta, hogy szentel egy kis időt a hobbijának is, mivel ő nem hivatalosan provokatív újságíróként dolgozik.”

Közzétette: Arsen Avakov – 2017. május 14.

Avakov megerősítette azt is, hogy 72 órás fogdába küldték, de a büntetőeljárás után akár 5 év szabadságvesztésre is ítélhetik.

Forrás: thesun.co.uk, euronews.com

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top