ESC Hungary

Eurovízió 2019

EBU vezetők járták be a 2019-es Eurovízió lehetséges helyszíneit

Bejárták a lehetséges Eurovízió helyszíneit az EBU és az izraeli házigazda közmédia, a KAN/IPBC vezetői, mielőtt megszületne a végleges döntés. Az EBU igazgatója Jon Ola Sand és az Eurovíziós Dalfesztivál vezetője, Nadja Burkhardt csatlakozott az izraeli EBU tag média vezetőihez, akik közösen találkoztak Jeruzsálem, Tel Aviv és Eliat képviselőivel. Az elmúlt két napban a jeruzsálemi Pais Arénát és a Tel avivi kongresszusi központot is megvizsgálták. Eliat képviselői egy különleges építmény ambíciózus prezentációját mutattak be, melynek a kikötő adna otthont.

A helyszínek meglátogatása után a következőket mondta Jon Ola Sand: „Nyitottak vagyunk a szokatlan megoldásokra, mint ahogyan a múltban is, ha összeegyeztethető a versenyre felkészülés ütemtervével.”

A végső döntést az EBU tag közmédiát képviselő Referenciacsoport fogja kimondani.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top