ESC Hungary

Eurovízió 2019

Egy csomó sztár és tengerparti Eurofalu lesz idén

Az idei Eurovízió vendégfellépői, az Eurovíziós Falu és az Euroclub helyszíne, programok az Eurovízió hetében. Ezekre a dolgokra derült fény tegnap az idei verseny házigazda közmédiájának (KAN) sajtótájékoztatóján.

Az Eurovíziós Dalfesztivál május 14-i első elődöntőjét Netta fogja nyitni, a Toy című győztes slágerének egy új verzióját fogja előadni. Emellett a műsor folyamán megismerhetjük a legújabb dalát is, amit április végén fognak kiadni.

A 2019-es Dalfesztiválra a szervezők egy igazi sztárparádét fognak elhozni korábbi, népszerű eurovíziós előadókkal.
Conchita, a 2014-es Eurovízió győztese Måns Zelmerlöw Heroes (Svédország 2015 győztes) című dalát fogja előadni.
Måns Zelmerlöw, a 2015-ös verseny győztese Eleni Foureira Fuego (Ciprus 2018) című dalát fogja elénekelni.
Eleni Foureira, a tavalyi verseny második helyezettje Verka Serduchka Dancing Lasha Tumbai (Ukrajna 2007) című dalát fogja újraértelmezni,
Verka Serduchka, a 2007-es Eurovízió második helyezettje pedig a Toy (Izrael 2018) című dalt fogja színpadra vinni.

Gal Gadot színművész, modell és hivatásos szupernő is feltűnik a nagy döntőben, de még nem tudni, hogy milyen minőségben vagy helyzetben fogjuk látni.

https://www.instagram.com/p/BwD32z5ho4L/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading&utm_campaign=embed_locale_test

Az 1998-as Eurovízió dívája, Dana International egy-egy erőteljes dalt fog előadni az első elődöntőben és a döntőben. de egyelőre nem tudni, hogy mit.

Idan Raichel izraeli énekes-dalszerző 24 táncossal fog fellépni a nagy döntőben, a Bo’ee – Come to Me című dallal.

Az izraeli nemzeti döntő, a Rising Star döntőse, Shalva fogja előadni az idei év jelmondatához, a Dare to Dream, vagyis Merj álmodni jelmondathoz megírt dalt Million Dreams címmel, a második elődöntőben.

https://twitter.com/kaneurovision/status/1117762647045419010/photo/1

Több híroldal megszellőztette már, hogy Madonna is szerepelni fog a nagy döntő vendégfellépői között, de hivatalos megerősítés még nem érkezett. Yuval Cohen, a 2019-es verseny főigazgatója azt nyilatkozta, hogy „Nagyon reméljük hogy Madonna is jönni fog, de hivatalos közleményt még nem tudtunk kiadni erről.” Cohen szerint még mindig folynak a tárgyalások a 60 éves dívával, aki „imádja Izraelt”, és ha minden jól megy, akkor két dalt fog előadni. A verseny helyszínének felújítására és Eurovízióra alkalmassá tételére 2,2 millió dollárt fognak költeni. 1600 munkás dolgozik azon, hogy olimpiához hasonló legyen a hangulat – írja a timesofisrael.com.

(timesofisrael.com)

A vörös szőnyeg idén sem lesz vörös: a narancssárga szőnyeg a Tel-avivi Habima térre lesz leterítve.

Az Eurovíziós Falu a Földközi-tenger partján, a Charles Clore Parkban fog elterülni május 12 és 18 között, helyi idő szerint 17-tól 23 óráig lesz nyitva. A versenyek napjain addig lesz nyitva, amíg tart az élő közvetítés. Izraeli fellépők fognak koncerteket adni a faluban.

Az EuroClub idei helyszíne a Hangar11 nevű hely lesz Tel-Aviv kikötőjénél. Május 11-18-ig lesz nyitva az akkreditáltak számára helyi idő szerint este 10-től hajnal 4-ig.

http://www.hangar11.co.il/en.html

Központi előrejezés a döntő top 10 listájára
https://eurovision-etf.kan.org.il/

Így fognak kinézni a képeslapok közvetlenül a versenydalok előtt


Videóanimáció a helyszínről:

(eurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top