ESC Hungary

Eurovízió 2017

Egy riporter és egy korábbi versenyző kommentálja a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivált

Hetekkel ezelőtt elindítottunk egy szavazást annak kapcsán, hogy Gundel Takács Gábor, az Eurovíziós Dalfesztivál eddigi kommentátora elment az MTVA-tól. Magyarország legutóbbi 9 részvételekor ő volt eddig a szakkommentátora a magyar közvetítésnek. 10 jelöltet gyűjtöttünk össze, akik talán esélyesek lehetnek a nemes feladatra. A life.hu exkluzív videójából kiderül, hogy ki lesz a magyar kommentátorállás egyik tagja.

A szavazásunk 7. helyezettje, Rátonyi Kriszta „fogja majd a nézők kezét” a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon. Kriszta a baráti körével korábban is nézte a versenyt, és az ottani közvetlen hangulatot szeretné átvinni a közvetítésbe is. Nagy szerencse, hogy kiderült Krisztáról hogy ő is rajongó, amit mi sem bizonyít jobban, hogy emlékszik a korábbi kijevi rendezés győztesére is. A rajongók korábbi reakcióiból ítélve remek választás volt Kriszta, mert A Dal 2017 elődöntőiben beugró műsorvezetőként és házigazdaként is remekül helyt állt. Sok sikert kívánunk neki!

A másik kommentátor egy korábbi magyar eurovíziós résztvevő lesz mint szakértő, aki már volt egyszer az Eurovízió kulisszái mögött. Annyi már biztos, hogy az MTVA nem a mi top 10-es szavazásunkból választja ki a másik személyt, mert korábbi eurovíziós versenyzőre nem gondoltunk, csak műsorvezetőkre és sportriporterekre. Viszont többször volt téma szűkebb körben, hogy pontbemondó szóvivőként a döntőben remekül tudna funkcionálni Péter Szabó Szilvia, vagy éppen Wolf Kati.

Friss hír (2017.03.09. 6:30):

A 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál 19. helyezettje, Freddie lesz idén magyar közvetítés másik kommentátora. Freddie, mint tavalyról szerzett eurovíziós élményekkel rendelkező szakember fog közreműködni a magyar közvetítésben. Az eurovíziós imidzsét meglehetősen beárnyékolta a döntő utáni nagymértékű csalódottsága. Remélhetőleg ez nem fogja rányomni a bélyegét a közvetítés minőségére, és Rátonyi Kriszta segítségével egy egészen újfajta eurovíziós közvetítési stílust tapasztalhatnak meg a magyar nézők.
– Nagyon örülök ennek a felkérésnek. Izgulok, de biztos vagyok benne, hogy megoldom a feladatot. Olyan apróságokkal, különleges információkkal készülök, amelyek a nézők számára nagyon érdekesek lesznek. Én tudom, hogy mi zajlik a show hátterében – mondta el sokat sejtetően az énekes a Blikknek.

Forrás: life.hu, blikk.hu

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top