ESC Hungary

Eurovízió 2017

Egy riporter és egy korábbi versenyző kommentálja a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivált

Hetekkel ezelőtt elindítottunk egy szavazást annak kapcsán, hogy Gundel Takács Gábor, az Eurovíziós Dalfesztivál eddigi kommentátora elment az MTVA-tól. Magyarország legutóbbi 9 részvételekor ő volt eddig a szakkommentátora a magyar közvetítésnek. 10 jelöltet gyűjtöttünk össze, akik talán esélyesek lehetnek a nemes feladatra. A life.hu exkluzív videójából kiderül, hogy ki lesz a magyar kommentátorállás egyik tagja.

A szavazásunk 7. helyezettje, Rátonyi Kriszta „fogja majd a nézők kezét” a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon. Kriszta a baráti körével korábban is nézte a versenyt, és az ottani közvetlen hangulatot szeretné átvinni a közvetítésbe is. Nagy szerencse, hogy kiderült Krisztáról hogy ő is rajongó, amit mi sem bizonyít jobban, hogy emlékszik a korábbi kijevi rendezés győztesére is. A rajongók korábbi reakcióiból ítélve remek választás volt Kriszta, mert A Dal 2017 elődöntőiben beugró műsorvezetőként és házigazdaként is remekül helyt állt. Sok sikert kívánunk neki!

A másik kommentátor egy korábbi magyar eurovíziós résztvevő lesz mint szakértő, aki már volt egyszer az Eurovízió kulisszái mögött. Annyi már biztos, hogy az MTVA nem a mi top 10-es szavazásunkból választja ki a másik személyt, mert korábbi eurovíziós versenyzőre nem gondoltunk, csak műsorvezetőkre és sportriporterekre. Viszont többször volt téma szűkebb körben, hogy pontbemondó szóvivőként a döntőben remekül tudna funkcionálni Péter Szabó Szilvia, vagy éppen Wolf Kati.

Friss hír (2017.03.09. 6:30):

A 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál 19. helyezettje, Freddie lesz idén magyar közvetítés másik kommentátora. Freddie, mint tavalyról szerzett eurovíziós élményekkel rendelkező szakember fog közreműködni a magyar közvetítésben. Az eurovíziós imidzsét meglehetősen beárnyékolta a döntő utáni nagymértékű csalódottsága. Remélhetőleg ez nem fogja rányomni a bélyegét a közvetítés minőségére, és Rátonyi Kriszta segítségével egy egészen újfajta eurovíziós közvetítési stílust tapasztalhatnak meg a magyar nézők.
– Nagyon örülök ennek a felkérésnek. Izgulok, de biztos vagyok benne, hogy megoldom a feladatot. Olyan apróságokkal, különleges információkkal készülök, amelyek a nézők számára nagyon érdekesek lesznek. Én tudom, hogy mi zajlik a show hátterében – mondta el sokat sejtetően az énekes a Blikknek.

Forrás: life.hu, blikk.hu

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top