ESC Hungary

Az Eurovízió sztárjai

Eleni Foureira nemzetközi szerződést kapott a Sony Musictól

Eleni Foureira számára nagyon jól alakulnak a dolgok! Miután a ciprusi CyBC őt választotta a szigetország képviseletére a 2018-as Eurovízión a Fuego című dallal, a rajongók óriási szeretetét és Ciprus eddigi legjobb eredményét is elnyerte, és most ráadásul nemzetközi karrier elé nézhet!

A Sony Music Lengyelország erősítette meg azt a hírt, ami szerint a Sony Music International gyorsan cselekedett és felrakta Elenit a horizontra:

A Sony Music családjához épp most csatlakozott Eleni Foureira / Ελενη Φουρεϊρα, aki Ciprust képviselte az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. És 8 pontot adott neki a lengyel közönség!

Az Infegreece.gr megjegyzi, hogy Eleni a második görög művész aki nemzetközi szerződéssel rendelkezik. Eleni a Sony Music-hoz tartozik, míg a másik előadó, Elena Paparizou-nak a Universal Music a kiadója. Eleni jelenlegi szerződését megújította a görög Panik Records, ráadásul hamarosan új dallal fog előrukkolni. Egy interjúban elárulta, hogy számos angol és görög nyelvű single vár a publikálásra, és lesz egy angol nyelvű album is.

(escbubble.com – infegreece.gr)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top