ESC Hungary

Az Eurovízió sztárjai

Eleni Foureira nemzetközi szerződést kapott a Sony Musictól

Eleni Foureira számára nagyon jól alakulnak a dolgok! Miután a ciprusi CyBC őt választotta a szigetország képviseletére a 2018-as Eurovízión a Fuego című dallal, a rajongók óriási szeretetét és Ciprus eddigi legjobb eredményét is elnyerte, és most ráadásul nemzetközi karrier elé nézhet!

A Sony Music Lengyelország erősítette meg azt a hírt, ami szerint a Sony Music International gyorsan cselekedett és felrakta Elenit a horizontra:

A Sony Music családjához épp most csatlakozott Eleni Foureira / Ελενη Φουρεϊρα, aki Ciprust képviselte az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. És 8 pontot adott neki a lengyel közönség!

Az Infegreece.gr megjegyzi, hogy Eleni a második görög művész aki nemzetközi szerződéssel rendelkezik. Eleni a Sony Music-hoz tartozik, míg a másik előadó, Elena Paparizou-nak a Universal Music a kiadója. Eleni jelenlegi szerződését megújította a görög Panik Records, ráadásul hamarosan új dallal fog előrukkolni. Egy interjúban elárulta, hogy számos angol és görög nyelvű single vár a publikálásra, és lesz egy angol nyelvű album is.

(escbubble.com – infegreece.gr)

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top