ESC Hungary

Eurovízió 2023

Érkezik Aidan debütáló albuma: This is Aidan

A máltai válogatóból megismert Aidan kiadta új kislemezét, a „Reġina”-t. A dalt Aidan és az észak-macedón producer, Boban Apostolov – naBBoo írta. A „Reġina”, a „This is Aidan” album vezető kislemeze a 2023-as máltai válogató egyik favoritja volt, mielőtt a verseny negyeddöntőjében kizárták. Aidan később meghívást kapott, hogy vendégként lépjen fel a MESC döntőjében. A zenész Twitteren támogatását fejezte ki a MESC győztese, a The Busker mellett, és szerencsét kívánt nekik Liverpoolban.

A legnagyobb máltai rádióállomásnak, a 89.7 Bay-nek adott rádióinterjú során Aidan bejelentette debütáló albumát is, a „This is Aidan”-t, amely 2023. március végén fog megjelenni. Az Instagramon már megosztásra került az album borítója is.

Aidan 2018-ban debütált a színpadon, amikor a 4. helyen végzett a máltai Eurovíziós válogatón a „Dai Laga” című saját szerzeményével. 2021-ben megjelent kislemeze, a „Naħseb Fik” (Gondolok rád) címmel, amely az egyik legnagyobb nyári sláger volt hazájában Máltán, később pedig elnyerte a legjobb videoklipp és az év legjobb dalának járó díjat 2021-ben. A második dala a „Ritmu” 2. helyen végzett a MESC mezőnyében Emma Muscat után. Később kiadott két kislemezt – a „Madam”-ot és a „Rip (Rest in Peace)”-t amit az Eurovíziós körökben már jól ismert Ira Losco-val együtt jegyzett.

About Author

Érkezik Aidan debütáló albuma: This is Aidan
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top