ESC Hungary

Rajongunk

ESC Hungary Eurokvízió 2

Az első Eurokvízió pozitív fogadtatása után fussunk neki a következő ESC Hungary rajongói találkozó kérdéseinek. Abban az évben még július első szombatján rendeztük a találkozót, ezért a meleg könnygáztól tartva a KÖKI terminálban tartottuk, ahol Friderika elmesélte, egy nyaralás alkalmával még a sivatag közepén a büfés is felismerte. Mielőtt nekilátnánk a kérdésekhez, mutatok néhány korabeli random kommentet.

Feuropablo

Miért kell már megint véletlenül, a melegfelvonulásra tenni ezt??? Olyan visszás és, mintha a melegfelvonulás kísérőrendezvénye lenne… Nem méltó hozzá. Amúgy nincs bajom a melegekkel, de nem a felvonulás a megfelelő eszköz az elfogadtatásra… Az meg, hogy az Eurovízió meleg-sztereotípiáját erősítik, végképp nem értem…

Nyee01

Ja igen…az indokok <hogy mikor legyen a találkozó – a szerk.> fele lehet,hogy rajtam szárad úgyhogy KÖSZÖNÖM!!!Aki habozik annak meg csak azt tudom mondani,hogy először én is “óvakodtam”(16 éves voltam,aztán ki tudhatja milyen szekta ez:D),de azóta minden éve elmentem és sosem hagynám ki smemi pénzért sem.Gyertek minél többen!!!

Erzsi

Csengettyű! Megértem, ha a szülők aggódnak elengedni a 17 éves lányukat a bűnös Budapestre egy vadidegen társaságba. Ha valami személyes/telefonos meggyőzés segít, bármire hajlandó vagyok. Bár igazán Zoli mamája lenne a megfelelő referencia arról, hogy nem vagyunk ön- és közveszélyesek.
Én vagyok itt a korelnök (ha nem tetszik valakinek a véleménye, megvonom tőle a szót), ha ez nekik garancia, megígérhetem, hogy leveszlek a vonatról, meg fölteszlek és közben vigyázok, nehogy rossz társaságba keveredj. Gyere el, jól fogod magad érezni!

Robek

Köszi Zoli a Többiek nevében is!Az eschungary-t én is fel szoktam hozni példának: rém rendes embereket lehet itt megismerni! Nem részletezném, ugye érti mindenki…?
Én talán 15 vagy 16 éves voltam amikor egyedül 2 hét alatt körbeutaztam Magyarországot, és akkor én még külföldi voltam!!! Indultam Szegedről Debrecenbe, onnan Miskolcra majd Budapestre és irány a Balaton part…
Az ESC nézése nálunk otthon családi program volt (1980-as évekről beszélek). Az én szüleim is szerették. Az apámmal nem oly rég még beszélgettünk is róla.
Kicsit szomorúan szoktam olvasni, hogy néhány fiatal szülei lehurrogják a gyereküket mert ezt a “haszontalan” és “hülyeséget nézi, kedveli 🙁 🙁 🙁
Szóval, Csenge hallgass Erzsire és Zolira és gyere el!

tacom

Ne haragudjatok, késő van, meg nem is ide tartozik, meg ultragáz…Most ahogy megláttam a Balkány szót, előtte meg Milan Stankovicot hallgattam…Szóval Máté, nem énekelted még viccből, hogy Balkány, Balkány, Balkány, ovo je Balkány????
Bocsánat!:D

Erzsi

Ha már a régi kérdéseken nosztalgiázunk, jelzem nekem is deja vu érzésem van: a 2007-es találkozót is a 40 fokos hőségriadó idején tartottuk.

Srácok, nagyon jó volt a találkozó! És jó hosszú lett! Képeket igyekszem feltölteni, amint lehet. Jó volt találkozni veletek újra, Mr Eurovisionnal először, Friderika pedig nagyon édes és közvetlen volt! A nyerteseknek is gratulálok, Attilának pedig az agyafúrt totóért. 13+1-ből megint hatot találtam el, pedig kaktuszos kérdés nem is volt!

[os-widget path=”/zaffarano/ki-tud-m%C3%A9g-t%C3%B6bbet-az-eurov%C3%ADzi%C3%B3r%C3%B3l” of=”zaffarano”]

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top