ESC Hungary

Rajongunk

ESC Hungary Eurokvízió 2

Az első Eurokvízió pozitív fogadtatása után fussunk neki a következő ESC Hungary rajongói találkozó kérdéseinek. Abban az évben még július első szombatján rendeztük a találkozót, ezért a meleg könnygáztól tartva a KÖKI terminálban tartottuk, ahol Friderika elmesélte, egy nyaralás alkalmával még a sivatag közepén a büfés is felismerte. Mielőtt nekilátnánk a kérdésekhez, mutatok néhány korabeli random kommentet.

Feuropablo

Miért kell már megint véletlenül, a melegfelvonulásra tenni ezt??? Olyan visszás és, mintha a melegfelvonulás kísérőrendezvénye lenne… Nem méltó hozzá. Amúgy nincs bajom a melegekkel, de nem a felvonulás a megfelelő eszköz az elfogadtatásra… Az meg, hogy az Eurovízió meleg-sztereotípiáját erősítik, végképp nem értem…

Nyee01

Ja igen…az indokok <hogy mikor legyen a találkozó – a szerk.> fele lehet,hogy rajtam szárad úgyhogy KÖSZÖNÖM!!!Aki habozik annak meg csak azt tudom mondani,hogy először én is “óvakodtam”(16 éves voltam,aztán ki tudhatja milyen szekta ez:D),de azóta minden éve elmentem és sosem hagynám ki smemi pénzért sem.Gyertek minél többen!!!

Erzsi

Csengettyű! Megértem, ha a szülők aggódnak elengedni a 17 éves lányukat a bűnös Budapestre egy vadidegen társaságba. Ha valami személyes/telefonos meggyőzés segít, bármire hajlandó vagyok. Bár igazán Zoli mamája lenne a megfelelő referencia arról, hogy nem vagyunk ön- és közveszélyesek.
Én vagyok itt a korelnök (ha nem tetszik valakinek a véleménye, megvonom tőle a szót), ha ez nekik garancia, megígérhetem, hogy leveszlek a vonatról, meg fölteszlek és közben vigyázok, nehogy rossz társaságba keveredj. Gyere el, jól fogod magad érezni!

Robek

Köszi Zoli a Többiek nevében is!Az eschungary-t én is fel szoktam hozni példának: rém rendes embereket lehet itt megismerni! Nem részletezném, ugye érti mindenki…?
Én talán 15 vagy 16 éves voltam amikor egyedül 2 hét alatt körbeutaztam Magyarországot, és akkor én még külföldi voltam!!! Indultam Szegedről Debrecenbe, onnan Miskolcra majd Budapestre és irány a Balaton part…
Az ESC nézése nálunk otthon családi program volt (1980-as évekről beszélek). Az én szüleim is szerették. Az apámmal nem oly rég még beszélgettünk is róla.
Kicsit szomorúan szoktam olvasni, hogy néhány fiatal szülei lehurrogják a gyereküket mert ezt a “haszontalan” és “hülyeséget nézi, kedveli 🙁 🙁 🙁
Szóval, Csenge hallgass Erzsire és Zolira és gyere el!

tacom

Ne haragudjatok, késő van, meg nem is ide tartozik, meg ultragáz…Most ahogy megláttam a Balkány szót, előtte meg Milan Stankovicot hallgattam…Szóval Máté, nem énekelted még viccből, hogy Balkány, Balkány, Balkány, ovo je Balkány????
Bocsánat!:D

Erzsi

Ha már a régi kérdéseken nosztalgiázunk, jelzem nekem is deja vu érzésem van: a 2007-es találkozót is a 40 fokos hőségriadó idején tartottuk.

Srácok, nagyon jó volt a találkozó! És jó hosszú lett! Képeket igyekszem feltölteni, amint lehet. Jó volt találkozni veletek újra, Mr Eurovisionnal először, Friderika pedig nagyon édes és közvetlen volt! A nyerteseknek is gratulálok, Attilának pedig az agyafúrt totóért. 13+1-ből megint hatot találtam el, pedig kaktuszos kérdés nem is volt!

[os-widget path=”/zaffarano/ki-tud-m%C3%A9g-t%C3%B6bbet-az-eurov%C3%ADzi%C3%B3r%C3%B3l” of=”zaffarano”]

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top