ESC Hungary

Interjú

ESC Hungary interjúk: Csehország, Izland, Franciaország, Oroszország

Tudósító: Klész Imre, Mádi Sándor

Az ESC Hungary riportere, Mádi Sanyi kint tartózkodik a próbák óta a stockholmi Eurovízió helyszínein. Készített interjúkat versenyzőkkel, nagyrészt a második próba után.

Csehország képviselője, Gabriela Gunčíková holnap, vagyis az első elődöntőn fog fellépni, 10-es rajtszámmal. Remélhetőleg Gabriela leveszi Csehorságról az átkot, és bejuttatja az országot a döntőbe. Nézzük meg az interjú előtt a második próbáját.

A holnapi első elődöntő 16. fellépője az izlandi Greta Salóme Stefánsdóttír lesz, aki már az izlandi nemzeti döntőn is meghökkentett mindenkit a dalának mondanivalójához párosuló erős és kiváló vizuális hatással. Lássuk a próbát, majd utána a beszélgetést!

Következzen egy automatikusan a döntőbe kerülő versenyző. Franciaország képviselője Amir, akinek dalát és produkcióját a top 3-ba várják a fogadóirodák. A szabályok szerint a házigazda és a versenyt szervező EBU 5 „nagy” tagországa, akik a többiekhez képest jóval nagyobb összegek befizetői a közös kasszába, jogot kapnak a selejtező nélküli döntős szereplésre. Próba és interjú következik.

És végül jöjjön az idei verseny abszolút favoritja, az orosz Szergej Lazarev, aki már nagyon régóta vezeti a fogadóirodák listáját, és a rajongók is szinte csak róla beszélnek. Oroszország szintén holnap fog fellépni, az ő rajtszámuk a 9-es.

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top