ESC Hungary

Interjú

ESC Hungary interjúk: Csehország, Izland, Franciaország, Oroszország

Tudósító: Klész Imre, Mádi Sándor

Az ESC Hungary riportere, Mádi Sanyi kint tartózkodik a próbák óta a stockholmi Eurovízió helyszínein. Készített interjúkat versenyzőkkel, nagyrészt a második próba után.

Csehország képviselője, Gabriela Gunčíková holnap, vagyis az első elődöntőn fog fellépni, 10-es rajtszámmal. Remélhetőleg Gabriela leveszi Csehorságról az átkot, és bejuttatja az országot a döntőbe. Nézzük meg az interjú előtt a második próbáját.

A holnapi első elődöntő 16. fellépője az izlandi Greta Salóme Stefánsdóttír lesz, aki már az izlandi nemzeti döntőn is meghökkentett mindenkit a dalának mondanivalójához párosuló erős és kiváló vizuális hatással. Lássuk a próbát, majd utána a beszélgetést!

Következzen egy automatikusan a döntőbe kerülő versenyző. Franciaország képviselője Amir, akinek dalát és produkcióját a top 3-ba várják a fogadóirodák. A szabályok szerint a házigazda és a versenyt szervező EBU 5 „nagy” tagországa, akik a többiekhez képest jóval nagyobb összegek befizetői a közös kasszába, jogot kapnak a selejtező nélküli döntős szereplésre. Próba és interjú következik.

És végül jöjjön az idei verseny abszolút favoritja, az orosz Szergej Lazarev, aki már nagyon régóta vezeti a fogadóirodák listáját, és a rajongók is szinte csak róla beszélnek. Oroszország szintén holnap fog fellépni, az ő rajtszámuk a 9-es.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top