ESC Hungary

Interjú

ESC Hungary Kijevben: Claudia interjú

Claudia Faniello szinte már örökös tagja a máltai nemzeti döntőnek. Bátyja, Fabrizio Faniello már 2001-ben kijutott a nemzetközi megmérettetésre, sőt, 2010-ben még a szlovák nemzeti döntő fináléjában is szerepelt vendégfellépőként (kicsit rossz minőségű, de van videoklip is hozzá. Bezzeg a szlovákok, már 2010-ben is külföldi vendéget hívtak a saját válogatójukra). Visszatérve Claudiára, kipróbáltak pár ruhát, mielőtt meghozták a végső döntést. Azt is megtudhatjuk, hogy ennyi próbálkozás után mi volt a siker kulcsa a máltai nemzeti döntőn. 2006 óta szerepel a máltai válogatón, 2008-ban és 2009-ben két dallal is indult, majd 2013 után úgy tűnik, hogy feladta a küzdelmet. Idén pedig újra beadott egy dalt, és végre győzött. Tudtátok, higy Claudia kedvence egy szerb dal?

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top