ESC Hungary

Rajongunk

ESC Hungary közös nézés 2017

Frissítés 2017.05.04 22:02 5 nappal az eredeti határidő előtt már betelt a létszám. Azért hogy mindenki kényelmesen elférjen és jól érezze magát, lezárjuk a további regisztrációk fogadását. Köszönjük a sok jelentkezést! 

Az ESC Hungary Magyarországon maradó oszlopos tagjai közös nézést szerveznek a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál döntőjére, Budapesten. A helyszín a 4-es metró vonala mentén van, a legközelebbi megálló pár perc gyaloglással elérhető. Hogy elkerüljük a káoszt, ezért előregisztráláshoz kötjük a jelentkezést. A jelentkezési határidő 2017.05.09 éjfél, vagyis a 2017-es Eurovízió első elődöntőjének napja. BETELT A LÉTSZÁM! A sikeres előregisztrációról válasz emailt fogunk küldeni, melyben végre leírjuk a további teendőket, a pontos helyszínt, és a szervező elérhetőségét. Az előregisztráció oka az is, hogy a helyszín befogadó képessége véges, ezért nem szeretnénk, hogy megismétlődjön a 2014-es eset, amikor még a csilláron is lógtak rajongók a kis kávézóban, de legalább megsültünk a közmédia reflektoraitól, a Conchita trollok árnyékában. A helyet már kipróbáltuk korábban, mindenben megfelelt az akkori tesztcsapat követelményeinek, ráadásul aki távolról érkezne, szállást is tud ugyanitt foglalni. A helyszín a hálószobákon kívül étteremmel és bárral is fel van szerelve, az árak elfogadhatóak, így minden adott ahhoz, hogy kellemesen, baráti társaságban töltsük el a döntő estéjét. A verseny 21:00-tól 0:30-ig szokott tartani, ezt is érdemes figyelembe venni. Természetesen lesz helyszíni esélylatolgatás, a verseny előtt szavazás a döntő dalaira, de a részletes programot később fogjuk ismertetni.

Akik érdeklődnek az esemény iránt, azok töltsék ki az alábbi kérdőívet:

(a regisztrációt lezártuk)

Amíg eljön az időpont, ne felejtsétek el értékelni az idei dalokat! A szavazásnak május 5 a határideje!

ESC Hungary szavazás a 2017-es Eurovízió dalairól

 

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top