ESC Hungary

Rajongunk

ESC Hungary közös nézés 2017

Frissítés 2017.05.04 22:02 5 nappal az eredeti határidő előtt már betelt a létszám. Azért hogy mindenki kényelmesen elférjen és jól érezze magát, lezárjuk a további regisztrációk fogadását. Köszönjük a sok jelentkezést! 

Az ESC Hungary Magyarországon maradó oszlopos tagjai közös nézést szerveznek a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál döntőjére, Budapesten. A helyszín a 4-es metró vonala mentén van, a legközelebbi megálló pár perc gyaloglással elérhető. Hogy elkerüljük a káoszt, ezért előregisztráláshoz kötjük a jelentkezést. A jelentkezési határidő 2017.05.09 éjfél, vagyis a 2017-es Eurovízió első elődöntőjének napja. BETELT A LÉTSZÁM! A sikeres előregisztrációról válasz emailt fogunk küldeni, melyben végre leírjuk a további teendőket, a pontos helyszínt, és a szervező elérhetőségét. Az előregisztráció oka az is, hogy a helyszín befogadó képessége véges, ezért nem szeretnénk, hogy megismétlődjön a 2014-es eset, amikor még a csilláron is lógtak rajongók a kis kávézóban, de legalább megsültünk a közmédia reflektoraitól, a Conchita trollok árnyékában. A helyet már kipróbáltuk korábban, mindenben megfelelt az akkori tesztcsapat követelményeinek, ráadásul aki távolról érkezne, szállást is tud ugyanitt foglalni. A helyszín a hálószobákon kívül étteremmel és bárral is fel van szerelve, az árak elfogadhatóak, így minden adott ahhoz, hogy kellemesen, baráti társaságban töltsük el a döntő estéjét. A verseny 21:00-tól 0:30-ig szokott tartani, ezt is érdemes figyelembe venni. Természetesen lesz helyszíni esélylatolgatás, a verseny előtt szavazás a döntő dalaira, de a részletes programot később fogjuk ismertetni.

Akik érdeklődnek az esemény iránt, azok töltsék ki az alábbi kérdőívet:

(a regisztrációt lezártuk)

Amíg eljön az időpont, ne felejtsétek el értékelni az idei dalokat! A szavazásnak május 5 a határideje!

ESC Hungary szavazás a 2017-es Eurovízió dalairól

 

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top