ESC Hungary

Blog

ESC Hungary Nagy Eurovízió Kérdőív

Az ESC Hungary már 13 éve keresi az Eurovízió titkát. Az anekdoták szerint Magyarország pedig próbál jó dalokat küldeni, “de azért mégse nyerjünk, mert”… szóval ki tudja miért, de ez van. Lehet hogy a televíziós szakemberek, akik évről-évre részt vesznek a magyar felkészülésben, már tudják a győzelem receptjét, de nem akarják elárulni. Ezért az ESC Hungary szerkesztősége összeállított egy nagy kérdőívet, amiben töviről-hegyire megkérdezzük olvasóinkat az Eurovíziós, illetve A Dal nézésének szokásairól, és a közben felmerülő pozitív vagy negatív gondolatairól.

Kicsit hosszú a kérdőív, de ha nem nagyon merül bele senki sem a kifejtős válaszokba, akkor körülbelül 8 percet vesz igénybe, de 15 percnél nem hosszabb. A kérdőív kitöltése önkéntes és anonim, a válaszok összesítéséhez nem fogunk kapni egyedi azonosítókat.

Fontos kiemelni, hogy a felmérést az ESC Hungary szervezi, nincs közvetlen kapcsolatban sem az MTVA-val, sem az EBU-val. Az eredményeket egy cikk formájában kívánjuk majd megosztani.

A kérdőívek kitöltési határideje 2018. november 4. 

Legyetek szívesek megkérni ismerőseiteket is, akikről tudjátok, hogy szokta nézni az Eurovíziót vagy A Dal-t, hogy töltsék ki ők is, hogy minél pontosabb képet kapjunk a magyar eurovíziós szokásokról! Süssük ki közösen azt a pitét! Hajrá!

Tovább a kérdőívre >>>

Comments
To Top
%d bloggers like this: