ESC Hungary

Rajongunk

ESC Hungary Rajongói találkozó 2016

Szerző: Klész Imre

Az ESC Hungary augusztus utolsó szombatján ismét megrendezi az immáron 13. Eurovíziós rajongói találkozóját Budapesten. Az elmúlt évekhez hasonlóan a következő paramétereket kell figyelembe venni.

Helyszín: az Oktogon Liszt Ferenc térhez eső metrómegállójánál lesz a gyülekező 2016.08.27-én 11:00-kor. Ezután közösen átmegyünk egy kávézóba a Liszt Ferenc téren, közben egy kis kötetlen beszélgetésre adódik lehetőség. A szokásos bemutatkozás után ismét bemutatót tartunk a legutóbbi Eurovízió szóróanyagaiból, melyeket haza is lehet vinni, ha sikeresen veszitek kvízmesterünk, Attila játékain az akadályokat. Lesz ismét egy új játék, amivel az érdeklődők eurovíziós ismereteit fogjuk mérni. Természetesen lesz szavazás is az idei dalokra, meglátjuk, hogy 3 hónappal a verseny után mennyire kedveltük meg az idei győztest.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Gyülekező: 2015.08.27-én szombaton 11:00-kor Budapesten az Oktogonnál, a bank melletti metrómegálló lejáratánál.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top