ESC Hungary

Rajongunk

ESC Hungary Rajongói találkozó 2019

Micsoda év volt az idei! Fantasztikus show, sztárparádé, ukrán majdnem indulás, hamiskás Madonna, Joci a magyar válogatós zsűri áldozatává vált, rekord alacsony itthoni Eurovízió tetszési index… Lesz mit megbeszélni az ESC Hungary 2019-es rajongói találkozóján!

Az időpont és a helyszín:
2019.09.07 szombat 11:00 óra, Budapesten az Oktogonnál, a bank melletti metrómegálló lejáratánál. Ha megérkezett mindenki, akkor a szokásos felvonulás következik az egyik kávézó teraszára.

Régi játékokkal és újjal készülünk: Eurovízió kvíz, dalfelismerő verseny, idén újdonságként a legnagyobb Eurovízió történészek kedvéért évfelismerő verseny, vélemény húzó játék, a tiltott eurovíziós szavak játéka, és ha minden jól megy és belefér az időbe, akkor statisztikás kvíz is lesz. És együtt szörnyülködhetünk a mellettünk ülő rajongó zenei ízlésén az idei év dalainak újraszavaztatásán.

Az időpontot nagyon sok egyeztetés előzte meg azért, hogy minden játékmesterünk jelen tudjon lenni. Egy másik fontos apropója is lesz a találkozónak: jövőre ünnepli 15 éves jubileumát az ESC Hungary, ezért úgy döntött a szerkesztői csapat magja, hogy ne csak torta legyen, mint a 10 éves évfordulókor.

Ideje hivatásos rajongókként, hivatalosan is megerősíteni a kapcsolatunkat az Eurovízióval, ezért egyesületet alapítunk!

A Magyarországra nézve ínséges időszakban is kitartottunk olvasóink mellett: A 2000-es évek elején, amikor vagy nem indultunk, vagy ha indultunk, a négy alkalomból kétszer ki is estünk. Nem tudni mit hoz a jövő, bár úgy a legjobb Eurovíziót nézni, ha Magyarország is indít versenyzőt. Szóval sok minden fog történni az idei rajongói találkozónkon, ahol természetesen találkozhattok szerkesztőinkkel, és a Facebook Live csapattal is!

Minden szimpatizánst és érdeklődőt szeretettel várunk! Merjetek jönni, élőben a legjobb az Eurovízióról vitatkozni!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top