ESC Hungary

Rajongunk

ESC Hungary Rajongói találkozó 2019

Micsoda év volt az idei! Fantasztikus show, sztárparádé, ukrán majdnem indulás, hamiskás Madonna, Joci a magyar válogatós zsűri áldozatává vált, rekord alacsony itthoni Eurovízió tetszési index… Lesz mit megbeszélni az ESC Hungary 2019-es rajongói találkozóján!

Az időpont és a helyszín:
2019.09.07 szombat 11:00 óra, Budapesten az Oktogonnál, a bank melletti metrómegálló lejáratánál. Ha megérkezett mindenki, akkor a szokásos felvonulás következik az egyik kávézó teraszára.

Régi játékokkal és újjal készülünk: Eurovízió kvíz, dalfelismerő verseny, idén újdonságként a legnagyobb Eurovízió történészek kedvéért évfelismerő verseny, vélemény húzó játék, a tiltott eurovíziós szavak játéka, és ha minden jól megy és belefér az időbe, akkor statisztikás kvíz is lesz. És együtt szörnyülködhetünk a mellettünk ülő rajongó zenei ízlésén az idei év dalainak újraszavaztatásán.

Az időpontot nagyon sok egyeztetés előzte meg azért, hogy minden játékmesterünk jelen tudjon lenni. Egy másik fontos apropója is lesz a találkozónak: jövőre ünnepli 15 éves jubileumát az ESC Hungary, ezért úgy döntött a szerkesztői csapat magja, hogy ne csak torta legyen, mint a 10 éves évfordulókor.

Ideje hivatásos rajongókként, hivatalosan is megerősíteni a kapcsolatunkat az Eurovízióval, ezért egyesületet alapítunk!

A Magyarországra nézve ínséges időszakban is kitartottunk olvasóink mellett: A 2000-es évek elején, amikor vagy nem indultunk, vagy ha indultunk, a négy alkalomból kétszer ki is estünk. Nem tudni mit hoz a jövő, bár úgy a legjobb Eurovíziót nézni, ha Magyarország is indít versenyzőt. Szóval sok minden fog történni az idei rajongói találkozónkon, ahol természetesen találkozhattok szerkesztőinkkel, és a Facebook Live csapattal is!

Minden szimpatizánst és érdeklődőt szeretettel várunk! Merjetek jönni, élőben a legjobb az Eurovízióról vitatkozni!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top