ESC Hungary

Rajongunk

ESC Hungary rajongói találkozó 2021

Idén is megrendezzük a szokásos nyárbúcsúztató rajongói találkozónkat, amíg a különböző számú pandémiás hullámok engedik. A rajongói találkozó nyilvános, mindenkit szeretettel várunk! A szokásos kvízjátékokon és feladványokon, eurovíziós relikvia nyereményeken, illetve a helyszíni szavazáson kívül egyben megtartjuk a Magyar Eurovíziós Klub Egyesület következő közgyűlését is, ahol a jövőbeli tervekről is lesz szó, valamint új tag vagy tagok felvételéről is szavazunk. Ha valaki szeretne csatlakozni az egyesülethez, azt kérem, hogy a https://eschungary.hu/category/meke/ oldalon a tagfelvételről szóló cikkben keresse meg a tagfelvételi kérelem linkjét és olvassa el a szabályzatunkat, ahol részletesen megismerheti mindenki az egyesület alapszabályát, céljait és a tagok teendőit. Kérek minden érdeklődőt, aki most frissen felvételt szeretne kapni a tagjaink közé, az legkésőbb 2021.08.19-én éjfélig töltse ki a jelentkezési nyilatkozatot.

A 2021-es ESC Hungary rajongói találkozó időpontja:

2021.08.28 szombat 12:00 óra, Budapesten az Oktogonnál,
a bank melletti metrómegálló lejáratánál.
Ha megérkezett mindenki, akkor a szokásos felvonulás következik egy közeli étterem teraszára.

Ünnepeljük együtt, hogy idén végre volt Eurovízió! Tollat hozzatok magatokkal!

About Author

ESC Hungary rajongói találkozó 2021
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top