ESC Hungary

Rajongunk

ESC Hungary Rajongói találkozó 2023

Ismét eltelt egy év, ezért újra megrendezzük a szokásos nyárbúcsúztató rajongói találkozónkat szeptember első szombatján! Az ESC Hungary 18 éves lesz szeptember végén, a rajongói klub INFE (INFE – Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózata) tagsága 5 éves, illetve a Magyar Eurovíziós Klub Egyesület (MEKE) idén lesz 4 éves.

A gyülekezőhelyről a szokásos séta után fogunk megérkezni a találkozó helyszínére, ahol először megtartjuk a MEKE nyilvános közgyűlését, ahol kicsit bepillantást nyerhettek az egyesület életébe, illetve tagfelvételünk is lesz! Aki szeretne belépni tagjaink közé, az olvassa el szabályzatunkat és töltse ki a tagfelvételi kérdőívet, amit ezen az oldalon lehet megtalálni.

Aki szeretné a szeptembert MEKE tagsággal kezdeni, az legyen szíves 2023. augusztus 30-ig elküldeni a jelentkezését. Van tagdíjunk, de ez igazából jelképes összeg. Az Egyesület sikeres pályázatának köszönhetően ez egyelőre nem fog változni, hiszen főtámogatónkká lépett elő a Nemzeti Együttműködési Alap – Miniszterelnökség – Bethlen Gábor Alapkezelő!

A közgyűlés után próbára tesszük mindenki eurovíziós tudását játékos kvízekkel, és teret biztosítunk az Eurovíziót övező dilemmák megvitatására.

Helyszín és időpont:
Érkezés: 2023.09.02 szombat 11:00
Gyülekező: Rákóczi út/Múzeum körút sarka (Astoria)
, a Magnet bank melletti téren.

Tartsuk együtt életben az Eurovízió lángját Magyarországon!

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top