ESC Hungary

Rajongunk

ESC Radio Awards: Vasárnapig lehet szavazni

A nap 24 órájában az Eurovíziós Dalfesztivál zenéit játszó escradio.com június 10-én éjfélig keresi az idei verseny legjobbjait. A legjobb női előadó, a legjobb férfi előadó, a legjobb együttes és a legjobb dal kategóriában várják a voksokat az http://awards.escradio.com/ oldalon. Az ESC Radio Awards idén 12. alkalommal várja a hallgatók véleményét. A korábbi győztesek között van az Il Volo (Olaszország), Loreen (Svédország), Sergey Lazarev (Oroszország), Anna Vissi (Görögország), Alexander Rybak (Norvégia), Bonnie Tyler (Egyesült Királyság), Eric Saade (Svédország), Kállay-Saunders (Magyarország), Salvador Sobral (Portugália) – mindegyikük dupla díjat vihetett haza, ehhez jön még a The Common Linnets (Hollandia), Marco Mengoni (Olaszország), Polina Gagarina (Oroszország), Sanna Nielsen (Svédország), Loïc Nottet (Belgium), Jedward (Írország), és még sokan mások.

A korábbi évek részletes eredményeit itt lehet elolvasni: http://www.escradio.com/category/esc-radio-awards/

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top