ESC Hungary

Eurovízió 2020

Eurovision Home Concerts – A sztárok is otthon vannak

Amint a világ otthon marad, és a verseny törlésre került, egy új sorozatot jelent meg a verseny hivatalos YouTube csatornáján és közösségi csatornáin, az Eurovízió Otthoni Koncertek!

Az utóbbi időben sok művésznek vissza kellett vonnia vagy el kellett halasztania a koncetjeit, a jelenlegi COVID-19-el kapcsolatos csoportos- és utazási korlátozások miatt, és egy más csatornát találni, hogy eljuthassanak rajongóikhoz. Így az Eurovíziós művészek összejöttek, hogy szeretett Eurovíziós dalaikat rögzítsék a rajongók számára, egyenesen a nappalijukból.

Az Eurovíziós Otthoni Koncertek minden egyes epizódjában olyan művészek szerepelnek, akik az évek során az Eurovíziós család tagjai voltak, köztük a 2020-as művészek is. Mindegyik művész előadja saját dalát és egy másik Eurovíziós sláger coverjét, amelyet a rajongók választottak a közösségi média útján.

Episode 4: Péntek, Április 24.

A sorozat 4.-ik részében az alábbi előadókkal találkozhattok:

Episode 3: Péntek, Április 17.

Az Eurovision Home Concerts harmadik részletében a 2020-os művészek közül, Jeangu Macrooy (Hollandia), Uku Suviste (Észtország), Hurricane (Szerbia), Ulrikke (Norvégia) és Lesley Roy (Írország) otthonába hoznak téged. A Lake Malawi (Cseh Köztársaság) és Victor Crone-val (Észtország) felülvizsgálják a 2019. évet, és láthatjuk a klasszikus Jalisse duót, aki 1997-ben képviselte Olaszországot. Nézzétek figyelmesen, akár meglepetés vendég is elkaphatok (vagy akár 3-at!).

Episode 2: Péntek, Április 10.

Április 10-én, pénteken láthatjátok az első 2020-as művészek otthoni színpadát, köztük az izlandi Daði, az ausztráliai Montaigne, az észak-macedóniai Vaszil, a finn Aksel és a svájci Gjon’s Tears. Látni fogjátok a 2019-es dán képviselőt, Leonorát aki a Love Is Forever dalt fogja énekelni, a legutóbbi német gyöztes Lena – Satellite és a felejthetetlen Jamala coverje mellett, aki az 1944-es dalával 2016-ban megnyerte az Ukrajnának versenyt.

Episode 1: Péntek, Április 3.

Az Eurovision Home Concerts első epizódjában Ryan O’Shaughnessy, Írország választotta a 2018-as dalát, Together, valamint Daði og Gagnamagnið „Gondolkodj a dolgokról” című dalát (Izland 2020). Őt követi a dán Rasmussen, aki 2018-ban lépett fel a lisszaboni színpadon; Tamara Todevska Észak-makedóniából aki zsűri szavazást nyert Tel Avivban 2019-ben és a montenegrói Slavko Kalezic, aki a show-t a 2017. évi saját dalával és Eleni Foureira Fuego-jának coverjével zárja a sort.

(eurovision.tv)

About Author

Eurovision Home Concerts – A sztárok is otthon vannak
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top