ESC Hungary

Eurovízió 2020

Eurovision Home Concerts – A sztárok is otthon vannak

Amint a világ otthon marad, és a verseny törlésre került, egy új sorozatot jelent meg a verseny hivatalos YouTube csatornáján és közösségi csatornáin, az Eurovízió Otthoni Koncertek!

Az utóbbi időben sok művésznek vissza kellett vonnia vagy el kellett halasztania a koncetjeit, a jelenlegi COVID-19-el kapcsolatos csoportos- és utazási korlátozások miatt, és egy más csatornát találni, hogy eljuthassanak rajongóikhoz. Így az Eurovíziós művészek összejöttek, hogy szeretett Eurovíziós dalaikat rögzítsék a rajongók számára, egyenesen a nappalijukból.

Az Eurovíziós Otthoni Koncertek minden egyes epizódjában olyan művészek szerepelnek, akik az évek során az Eurovíziós család tagjai voltak, köztük a 2020-as művészek is. Mindegyik művész előadja saját dalát és egy másik Eurovíziós sláger coverjét, amelyet a rajongók választottak a közösségi média útján.

Episode 4: Péntek, Április 24.

A sorozat 4.-ik részében az alábbi előadókkal találkozhattok:

Episode 3: Péntek, Április 17.

Az Eurovision Home Concerts harmadik részletében a 2020-os művészek közül, Jeangu Macrooy (Hollandia), Uku Suviste (Észtország), Hurricane (Szerbia), Ulrikke (Norvégia) és Lesley Roy (Írország) otthonába hoznak téged. A Lake Malawi (Cseh Köztársaság) és Victor Crone-val (Észtország) felülvizsgálják a 2019. évet, és láthatjuk a klasszikus Jalisse duót, aki 1997-ben képviselte Olaszországot. Nézzétek figyelmesen, akár meglepetés vendég is elkaphatok (vagy akár 3-at!).

Episode 2: Péntek, Április 10.

Április 10-én, pénteken láthatjátok az első 2020-as művészek otthoni színpadát, köztük az izlandi Daði, az ausztráliai Montaigne, az észak-macedóniai Vaszil, a finn Aksel és a svájci Gjon’s Tears. Látni fogjátok a 2019-es dán képviselőt, Leonorát aki a Love Is Forever dalt fogja énekelni, a legutóbbi német gyöztes Lena – Satellite és a felejthetetlen Jamala coverje mellett, aki az 1944-es dalával 2016-ban megnyerte az Ukrajnának versenyt.

Episode 1: Péntek, Április 3.

Az Eurovision Home Concerts első epizódjában Ryan O’Shaughnessy, Írország választotta a 2018-as dalát, Together, valamint Daði og Gagnamagnið „Gondolkodj a dolgokról” című dalát (Izland 2020). Őt követi a dán Rasmussen, aki 2018-ban lépett fel a lisszaboni színpadon; Tamara Todevska Észak-makedóniából aki zsűri szavazást nyert Tel Avivban 2019-ben és a montenegrói Slavko Kalezic, aki a show-t a 2017. évi saját dalával és Eleni Foureira Fuego-jának coverjével zárja a sort.

(eurovision.tv)

About Author

Eurovision Home Concerts – A sztárok is otthon vannak
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top