ESC Hungary

Eurovízió 2016

Eurovízió 2016: A második elődöntősök próbáltak másodjára

Tudósító: Bakkay Levente

Bár a mai nap főként a második elődöntős dalokról szólt, 3 automatikusan döntős ország (Németország, Olaszország és Nagy-Britannia) most léptek fel először a Globen Arena színpadára. Mivel ezek első próbák voltak, a hivatalos YouTube oldalon csak 40 másodperces részletek találhatók a próbákról.

Németország:

Olaszország:

Nagy-Britannia:

 

A 6 próbáról készült egy sajtós szavazás az ESCToday által, amit Olaszország nyert meg 101 ponttal. Őket követi Svédország 73 ponttal, majd Franciaország és Nagy-Britannia 50-50 ponttal. Az utolsó helyre Németország került 11 ponttal. Spanyolország 30 pontot szerzett.

 

A 2. elődöntős próbákat Lettország kezdte 12:45-kor és Belgium fejezte be 21:20-kor. Itt már a versenyzők többsége abban a ruhában lépett fel, amit majd a nagy versenyen is látni fogunk rajtuk és a háttérgrafikát is mindenki kipróbálta. A versenyzők egy sajtótájékoztatót is tartottak, ahol a sajtó szabadon kérdezhette mindegyik delegációt bármilyen témával kapcsolatban.

 

A próbákról készült videókat megnézhetitek itt:

 

Agnete, a norvég versenyző mániás depresszióval küzd, ezért orvosai tanácsára nem ad interjúkat és a sajtókonferencián sem vett részt. Mihamarabbi jobbulást kívánunk neki!

Hovi Star, az izraeli énekes az egyik kulisszatitkokat bemutató videóban elárulta, hogy fellépőruhája összesen 20000 Euróba fog kerülni, ugyanis összesen 150 gyémántot fogunk látni Hovi öltözékén.

 

Holnap tovább folytatódik a próbák sorozata az automatikus döntős országok 2. próbáival.

 

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top