ESC Hungary

Eurovízió 2017

Eurovízió 2017: Demy képviseli Görögországot Kijevben

Az ERT pontot tett a hetekig tartó találgatások végére és a napokban bejelentette Görögország 2017-es Eurovíziós indulóját, aki nem más, mint Demy. Az énekesnő 1991-ben született Athénban, eredeti neve Dimitra Papadea, a 2012-es Mad Music Awards győztese a Legjobb új előadó kategóriában. Demy egy speciális TV showban mutatja be azt a 3 angol nyelvű dalt, amelyekre a világ minden tájáról lehet majd szavazni. A zsűrit nem vonják be a döntésbe, az a dal győz, amelyik a legtöbb szavazatot kapja a nézőktől. Demy a híres Dimitris Kontopoulos dalszerzővel és Fokas Evangelinos koreográfussal dolgozik a siker elérése érdekében. Az ő nevük nagyon sok rajongónak lehet ismerős, mivel több Eurovíziós produkcióban is feltűntek már: Dmitry Koldun (Fehéroroszország 2007), Ani Lorak (Ukrajna 2008), Sakis Rouvas (Görögország 2009), Tolmachevy sisters (Oroszország 2014), Farid Mammadov (Azerbajdzsán 2013), Szergej Lazarev (Oroszország 2016). Görögország tavalyi indulója, az Argo az Utopian Land című dallal nem jutott be a döntőbe, a 16. helyen végeztek az első elődöntőben Stockholmban. Úgy tűnik, hogy az ERT tanult a hibájából, most nem bíznak semmit a véletlenre és azt remélik, hogy a fiatal és tehetséges énekesnő egy ilyen profi csapattal a háta mögött visszavezeti őket a siker útjára. Demy nagy rajongója az Eurovíziónak, így nagy örömmel töltötte el, hogy 2013-ban Dima Bilan, 2016-ban pedig Poli Genova oldalán énekelhetett:

Forrás: eurovision.tv

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top