ESC Hungary

Eurovízió 2017

Eurovízió 2017: ismerős nevek a lett nemzeti válogatóban

Az LTV a napokban jelentette be annak a 22 előadónak a nevét, akik részt vesznek a lett nemzeti válogató műsor, a Supernova adásaiban. Markus Riva negyedszer próbálkozik, de a visszatérők között van a My Radiant You is, akik harmadszor tűnnek fel a mezőnyben. Markus Riva 2015-ben nagyon közel járt a győzelemhez, de Take me down című dalával végül második helyen végzett. Tavaly az I can már nem örvendett ekkora sikernek, azzal nem sikerült bekerülnie a legjobbak közé. Idei dala a Dynamite, melynek ő az egyik szerzője. A My Radiant You tavaly a döntő 3. helyéig jutott, most az All I know című dalukkal indulnak. A versenyzők között van az elektronikus zenét játszó Triana Park is, akik legutóbb 2011-ben tűntek fel a válogató műsorban. Idén nem találkozunk Aminata Savadogo (ESC 2015) nevével, aki az utóbbi két év dalát szerezte Lettország számára. A Love injected énekesnője most Litvániában próbál szerencsét, ő a szerzője Aiste Pilvelyte I’m like a wolf című dalának.

Az LTV 89 előadó 168 dalából választotta ki azt a 22-t, amik részt vesznek a február 5-én és 12-én megrendezésre kerülő adásokban. Az elődöntő időpontja február 19, a döntőt pedig február 26-án rendezik. Az előadókat és dalokat január 22-én és 29-én mutatják be a rajongóknak.

A Supernova 2017 mezőnye:

Forrás: wiwibloggs.com

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top