ESC Hungary

Eurovízió 2017

Eurovízió 2017: ismerős nevek a lett nemzeti válogatóban

Az LTV a napokban jelentette be annak a 22 előadónak a nevét, akik részt vesznek a lett nemzeti válogató műsor, a Supernova adásaiban. Markus Riva negyedszer próbálkozik, de a visszatérők között van a My Radiant You is, akik harmadszor tűnnek fel a mezőnyben. Markus Riva 2015-ben nagyon közel járt a győzelemhez, de Take me down című dalával végül második helyen végzett. Tavaly az I can már nem örvendett ekkora sikernek, azzal nem sikerült bekerülnie a legjobbak közé. Idei dala a Dynamite, melynek ő az egyik szerzője. A My Radiant You tavaly a döntő 3. helyéig jutott, most az All I know című dalukkal indulnak. A versenyzők között van az elektronikus zenét játszó Triana Park is, akik legutóbb 2011-ben tűntek fel a válogató műsorban. Idén nem találkozunk Aminata Savadogo (ESC 2015) nevével, aki az utóbbi két év dalát szerezte Lettország számára. A Love injected énekesnője most Litvániában próbál szerencsét, ő a szerzője Aiste Pilvelyte I’m like a wolf című dalának.

Az LTV 89 előadó 168 dalából választotta ki azt a 22-t, amik részt vesznek a február 5-én és 12-én megrendezésre kerülő adásokban. Az elődöntő időpontja február 19, a döntőt pedig február 26-án rendezik. Az előadókat és dalokat január 22-én és 29-én mutatják be a rajongóknak.

A Supernova 2017 mezőnye:

Forrás: wiwibloggs.com

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top