ESC Hungary

Eurovízió 2018

Eurovízió 2018: Nincsenek beépített ledfalak a lisszaboni díszletben

Már az év eleje óta arról szólnak a pletykák, hogy nem lesznek a színpadon animációkat megjelenítő LED panelek a díszletbe építve. Emiatt az eurofanok többsége nagyon elégedetlen, mert úgy tűnik, hogy egyre több pénzt spórolnak ki a versenyből a szervezők. Viszont a versenyzők nagy részének nincs különösebb problémája ezzel.

Carla Bugalho, a verseny gyártásvezetője megerősítette ezeket az értesüléseket és azt nyilatkozta az RTP-ek, hogy majdnem az összes ország egy új kihívás leküzdéseként tekint a LED falak eltávolítására, és azt is nyilatkozták, hogy ez a tény nem fogja negatívan befolyásolni a produkció színpadra vitelét. Azt is hozzátette, hogy van néhány ország, akik már beszerezték, és a verseny helyszínére fogják szállíttatni a saját ledfalukat a tökéletes színpadi produkció kedvéért.

Kíváncsian várjuk, hogy ez lesz-e az utolsó év, amikor a ledfal helyett a díszlettel, pirotechnikával és a fényekkel próbálják lenyűgözni a nézőket a szervezők, illetve hogy a költségcsökkentés jegyében mennyire fognak megnövekedni az egyes delegációk költségei, ha a produkcióért felelős kreatív szakemberek mindennek ellenére a bőröndök mellett a ledfalakat is elcipeltetik a verseny helyszínére.

(infenetwork.net)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top