ESC Hungary

Eurovízió 2018

Eurovízió 2018: Sertab nagy bejelentést tett Törökországgal kapcsolatban

A 12puan.com török eurovíziós hírportál szúrta ki Sertab Erener, a 2003-as Eurovízió, és egyben Törökország egyetlen győztesének élő közvetítését az Instagramon, ahol épp egy fellépésre készülődés közben elmondta az őt faggató beszélgető partnerének, hogy a török TRT közmédia részt vesz a 2018-as Eurovíziós Dalfesztiválon!

Ezen kívül elmondta, hogy nagyon büszke arra, hogy ő az első török eurovíziós győztes, és sok szerencsét kíván annak a művésznek, aki Törökországot fogja képviselni Portugáliában. A török TRT közmédia még nem erősítette meg ezt a hírt.

Felvetődik a kérdés Magyarország jövő évi részvételével kapcsolatban. Az MTVA tervezi hogy részt vesz a 2018-as Eurovízión, de sajnos még nem született meg erről a végső döntés. Így továbbra is várnunk kell, de arra biztatjuk az előadókat, hogy tartogassanak egy olyan dalt 2017 szeptember 1 utánra, ami megfelel A Dal 2017 pályázati feltételeinek.

Addig is mutatjuk az egyetlen török győztest, 14 évvel ezelőttről, az Eurovíziós Thriller évéből!

Forrás: 12puan.com, instagram.com/sertaberener

HELYREIGAZÍTÁS 2017.11.08 20:00
A török 12puan.com valótalnul állította, hogy Sertab Erener tényként közli Törökország visszatérését. Sertab csak erős hitet tett amellett, hogy Törökországnak vissza kell térnie a versenyhez. Azt gondolta, hogy ha újra napirendre kerül az Eurovízió témája Törökországban, és az újságok is elkezdenek foglalkozni ezzel, akkor a török TRT közmédia is megváltoztatja majd az álláspontját. Egyelőre nem változtatták meg.

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top