ESC Hungary

Eurovízió 2019

Eurovízió 2019: Reakciók Magyarország második próbájáról

Ma kora délután kezdődtek el a 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőseinek második próbái. Ma kora délután Magyarország versenyzője, Pápai Joci kapott egy újabb lehetőséget arra, hogy a főpróbák előtt véglegesítse a produkcióját. Lássuk a nemzetközi sajtó véleményét!

https://youtu.be/aHTSYXTzCZ8

esckaz.com
A produkció mint mindig, most is erős, Joci nagyon jól közvetíti az érzelmeket. Megtartották a lebegő apa-fotókat, illetve egy sárga fa kezd növekedni a színpad talaján, ami szépen lassan felkúszik a háttérbe. A színpad aranyba van burkolva ami jól illik Joci fekete szereléséhez. Az utolsó nekifutásra jött a görögtűz, az aranyeső.

(c) Andres Putting.

eurovoxx.net
Joci megint lenyűgözőt alakított, tele érzelemmel és szenvedéllyel. A színpadra állítás és a kameramunka hasonló mint az első próbán, és ismét meginvitált mindannyiunkat az ő különleges világába a színpadon. A két próba között nem volt nagy különbség. Mindkét alkalommal azt láttuk, hogy Joci magabiztos, azt is láttuk hogy nagyon jó a produkciója és a fények és a pirotechnika együtt nagyon szép.

(c) Andres Putting.

escxtra.com
Nincsenek látványos különbségek a két próba között. A magyar produkció legfontosabb eleme a dal által kiváltott érzelmek és a dal ajánlása minden apa számára. Jocinak nyilvánvalóan van egy vonzereje egész Európában a két évvel ezelőtti Orido miatt, így azt gondoljuk, hogy ez elegendő lesz ahhoz, hogy zsinórban kilencedszer is döntőbe jusson az ország.

(c) Andres Putting.

eurovisionworld.com
Joci ismét egy erőteljes és mezítlábas produkciót nyújtott. Tele érzelmekkel és szenvedéllyel. A színpadon apák fotói jelennek meg, ami illik a dalhoz. Egészen biztosak vagyunk abban, hogy Joci döntőzni fog.

(c) Andres Putting.

oikotimes.com
Joci nagyon jól érzi magát a színpadon, a hangja el tudja vinni az embert egy másik világba amikor hallgatják. A tovább jutást illetően viszont nem vagyunk biztosak. Az oikotimes.com ír az eurovizija.org véleményéről is: Ők úgy látják, hogy az érzelmes előadás nem befolyásolja az éneket. Joci sajnos egyedül van a színpadon ami nagyon kedvezőtlenül hat bizonyos kameraszögeknél, az üresség majdhogy nem nyomasztó.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top