ESC Hungary

Eurovízió 2021

Eurovízió 2021: Izland nem léphet fel az élő adásokban

Az izlandi Daði Freyr együttesének, a Gagnamagnið-nak egyik tagja COVID-19 pozitív lett, emiatt az egész csapat kihagyja a próbákat és az élő adást is. Az együttes nyilatkozata szerint a múlt hét csütörtöki, második próbán felvett anyagot fogják használni. Nagyon óvatosak voltak az egész kint létük alatt, nagyon meglepte őket ez az eredmény. A produkcióval elégedettek és nagyon izgatottan várják a közönség reakcióját.
Az EBU a nyilatkozatában kiemelte, hogy május 16-án vasárnap az egyik delegáció tag tesztje lett pozitív, ezért a csapat többi tagját karanténban tartották egészen máig. Egyeztetve a delegációval és az izlandi közmédiával, az a nehéz döntés született, hogy kihagyják az élő adást és a további főpróbákat, mert az együttes csakis együtt szeretne fellépni. A dal versenyben marad, a május 13-i próbáról készült felvételt láthatjuk. Az izlandi delegáció továbbra is karanténban marad. A ma délutáni első főpróbán elpróbálták a forduló 10 továbbjutója részt kitalált eredményekkel, és amikor Izlandot bejelentették továbbjutónak, egy színcsík tesztábra jelent meg a “Virtuális Green Room” felirattal. Daði közben azzal nyugtat mindenkit, hogy mindenki egészségesnek érzi magát, és ne aggódjon senki, versenyben maradnak.

(EBU – oikitimes.com – Twitter @dadimakesmusic)

Eurovízió 2021: Izland nem léphet fel az élő adásokban
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

To Top
%d bloggers like this: