ESC Hungary

Eurovízió 2021

Eurovízió 2021: Izland nem léphet fel az élő adásokban

Az izlandi Daði Freyr együttesének, a Gagnamagnið-nak egyik tagja COVID-19 pozitív lett, emiatt az egész csapat kihagyja a próbákat és az élő adást is. Az együttes nyilatkozata szerint a múlt hét csütörtöki, második próbán felvett anyagot fogják használni. Nagyon óvatosak voltak az egész kint létük alatt, nagyon meglepte őket ez az eredmény. A produkcióval elégedettek és nagyon izgatottan várják a közönség reakcióját.
Az EBU a nyilatkozatában kiemelte, hogy május 16-án vasárnap az egyik delegáció tag tesztje lett pozitív, ezért a csapat többi tagját karanténban tartották egészen máig. Egyeztetve a delegációval és az izlandi közmédiával, az a nehéz döntés született, hogy kihagyják az élő adást és a további főpróbákat, mert az együttes csakis együtt szeretne fellépni. A dal versenyben marad, a május 13-i próbáról készült felvételt láthatjuk. Az izlandi delegáció továbbra is karanténban marad. A ma délutáni első főpróbán elpróbálták a forduló 10 továbbjutója részt kitalált eredményekkel, és amikor Izlandot bejelentették továbbjutónak, egy színcsík tesztábra jelent meg a „Virtuális Green Room” felirattal. Daði közben azzal nyugtat mindenkit, hogy mindenki egészségesnek érzi magát, és ne aggódjon senki, versenyben maradnak.

(EBU – oikitimes.com – Twitter @dadimakesmusic)

About Author

Eurovízió 2021: Izland nem léphet fel az élő adásokban
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top