ESC Hungary

Eurovízió 2022

Eurovízió 2022: Nézd meg a produkciókat a biztonsági felvételekről!

Az idei Eurovíziós Dalfesztiválra is kötelező volt minden delegációnak előre felvenni még a torinói út előtt élőben felvenni a produkciókat. Tavaly kétrészes műsort készítettek a verseny szervezői a hivatalos YouTube csatornán ezen felvételek bemutatására, idén viszont egyesével töltik fel az élőben, felügyelőbizottság előtt felvett színpadi előadásokat.

Három produkció már elérhető lesz a mai napon: a hivatalos YouTube csatornán az albán Ronela Hajati – Sekret című felvételével fogják kezdeni 16:00-tól. Fél óra múlva a lett Citi Zēni – Eat Your Salad című dala a következik a sorban, majd újabb fél óra múlva, 17 órától a litván Monika Liu – Sentimentai című biztonsági felvételét nézhetjük meg. Csak kevés ország delegációja nem járult hozzá a felvételek publikálására, a lengyel Ochman – River című videója viszont felkerült egy nem hivatalos csatornára:

https://www.youtube.com/watch?v=yYuUInkdWUc

A montenegrói VLADANA – Breathe című produkciója is felkerült:

https://www.youtube.com/watch?v=EsJs3dqvP_Q

Nincs egyelőre információ a videók ütemezéséről, illetve arról sem, hogy kik fognak kimaradni a biztonsági felvételek premierjeiből.

A live-on-tape biztonsági felvételeket azért kell elkészíteni, hogy a delgációk bármilyen akadályoztatása esetén is részt tudjanak venni a versenyen. Tavaly az utazási nehézségek miatt az ausztrál Montaigne – Technicolour című produkciójához készült biztonsági felvételt játszották le az élő adásban. Szintén tavaly, a Daði og Gagnamagnið – 10 Years című produkciója sem ment le élőben, mivel az együttest karanténba kellett küldeni. Szerencsére a főpróbák hosszas sorozata miatt volt olyan felvétel a produkciójukról, amit le tudtak játszani a fesztivál eredeti díszleteivel, ezért a biztonsági felvétel helyett az egyik főpróbán készült felvételt játszották le az élő adásokban.

(eurovision.tv)

Eurovízió 2022: Nézd meg a produkciókat a biztonsági felvételekről!
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top