ESC Hungary

Eurovízió 2022

Eurovízió 2022: Nézd meg a produkciókat a biztonsági felvételekről!

Az idei Eurovíziós Dalfesztiválra is kötelező volt minden delegációnak előre felvenni még a torinói út előtt élőben felvenni a produkciókat. Tavaly kétrészes műsort készítettek a verseny szervezői a hivatalos YouTube csatornán ezen felvételek bemutatására, idén viszont egyesével töltik fel az élőben, felügyelőbizottság előtt felvett színpadi előadásokat.

Három produkció már elérhető lesz a mai napon: a hivatalos YouTube csatornán az albán Ronela Hajati – Sekret című felvételével fogják kezdeni 16:00-tól. Fél óra múlva a lett Citi Zēni – Eat Your Salad című dala a következik a sorban, majd újabb fél óra múlva, 17 órától a litván Monika Liu – Sentimentai című biztonsági felvételét nézhetjük meg. Csak kevés ország delegációja nem járult hozzá a felvételek publikálására, a lengyel Ochman – River című videója viszont felkerült egy nem hivatalos csatornára:

https://www.youtube.com/watch?v=yYuUInkdWUc

A montenegrói VLADANA – Breathe című produkciója is felkerült:

https://www.youtube.com/watch?v=EsJs3dqvP_Q

Nincs egyelőre információ a videók ütemezéséről, illetve arról sem, hogy kik fognak kimaradni a biztonsági felvételek premierjeiből.

A live-on-tape biztonsági felvételeket azért kell elkészíteni, hogy a delgációk bármilyen akadályoztatása esetén is részt tudjanak venni a versenyen. Tavaly az utazási nehézségek miatt az ausztrál Montaigne – Technicolour című produkciójához készült biztonsági felvételt játszották le az élő adásban. Szintén tavaly, a Daði og Gagnamagnið – 10 Years című produkciója sem ment le élőben, mivel az együttest karanténba kellett küldeni. Szerencsére a főpróbák hosszas sorozata miatt volt olyan felvétel a produkciójukról, amit le tudtak játszani a fesztivál eredeti díszleteivel, ezért a biztonsági felvétel helyett az egyik főpróbán készült felvételt játszották le az élő adásokban.

(eurovision.tv)

About Author

Eurovízió 2022: Nézd meg a produkciókat a biztonsági felvételekről!
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top